Antti Raanta aitas Rangersil võiduraja üles leida

Teekonnal oma ajaloo kolmanda Presidentide trofee suunas ei olnud mullu New York Rangersil mitte ühtegi neljamängulist kaotusteseeriat. Ent läinud ööl oli neljas järjestikune peksa saamine täitsa õhus, kuna võõrustati superhoos olevat San Jose Sharksi. Keerulisest vastasseisust väljuti aga siiski kindla 4-0 võiduga.

(foto: Adam Hunger/USA TODAY Sports)
Antti Raantast sai Rangersi ajaloos neljas puurivaht, kes oma esimese stardi puhaste paberitega lõpetanud. Selleks pidi soomlane tegema ka vaid 22 tõrjet. Sharksi hoog on hakanud langema ja võimalik, et seda vigastuste pärast. Audis on kaitsja Paul Martin ning ründajad Logan Couture ja Joonas Donskoi.

Rangers läks mängu juhtima avakolmandiku keskel, ega vaadanud pärast seda kordagi tagasi. Marc Staali tabamusele järgnesid Mats Zuccarello, Jesper Fasti ja Viktor Stalbergi kollid. Seejuures on mullused playoffid koljuluumurruga lõpetanud Zuccarellol tänavu kirjas juba neli väravat.

Aastat suurepäraselt alustanud Martin Jonesi selja taha saadi neli tükki 28 pealeviskega. Suvel klubiga liitunud puurivaht oli esimene pärast 2012 aastat, kes lasi oma esimeses neljas stardis kaks või vähem väravat. See aitas ka Sharksil saada pärast 1948/49 hooaega esimeseks meeskonnaks, kes aastat sedavõrd kindla kaitsega alustas.


Sharks on oma senisest kuuest mängus viis võõrsil pidanud ning kindlasti rõõmustab selle üle, et saab neljapäeval alustada kolmest kohtumisest koosnevat koduseeriat.

Kommentaarid