Devils külmutab Brodeuri numbri ja püstitab legendile kuju

Kõigi eelduste kohaselt ei saa New Jersey Devilsi fännidel algaval hooajal palju rõõmu olema, aga sellest hoolimata ootab veebruaris ees üks eriline päev. Klubi teatas, et külmutab 9. veebruaril Martin Brodeuri numbri. Lisaks püstitatakse Prudential Centeri ette legendaarse puurivahi kuju.

(foto: worldhockeyblog.com)
Brodeuri nr. 30 saab olema Devilsi ajaloo neljas külmutatud number. Eelnevalt on see au olnud Scott Stevensil, Ken Daneykol ja Scott Niedermayeril.

"Tunnen suurt au, et mul on võimalus teha seda organisatsiooniga, mis mu 20 aastat tagasi draftis. Samuti olen elevil, et saan seda hetke jagada fännidega, kellest on minu jaoks kujunenud justkui perekond," sõnas Brodeur tähtsa õhtu kohta.

Brodeur võitis Devilsiga kolm Stanley karikat ja lõpetas karjääri mitmete NHL-i rekorditega - põhihooaja võidud (691), nullimängud (125), enim 40 võiduga hooaegu (8) ja palju muud. Lisaks on ta ainus väravavaht, kelle nimele läinud mõne mängu võiduvärav.

"Marty on selle spordiala ajaloo üks parimaid mängijad ja see saab klubi jaoks olema uhke hetk, kui tema nr. 30 särk õigustatud koha Prudential Centeri lae all saab," rääkis klubi kaasomanik Josh Harris.

Devils läheb 9. veebruaril kodus kokku Edmonton Oilersiga.

Kommentaarid