Evander Kane'i ootab järjekordne mängupaus

Buffalo Sabres on juba mõningat aega mänginud oma põhiväravahi Robin Lehnerita ning nüüd on selgunud, et vähemalt kuu tuleb vastu pidada ka ühe põhiründaja Evander Kane'ita. 24-aastane kandalane läheb riiulile põlvevigastusega, mis ta nädalavahetusel maha murdis.

(foto: buffalohockeybeat.com)
Kane tehti laupäevases New Jersey Devilsi vastu peetud mängus viimasel kolmandikul David Schlemko poolt tavalises mänguolukorras kotletiks. Ometi olid selle tagajärjed päris kurvad. Vastuolulist ründajat ootab 4-6 nädala pikkune mängupaus.


Eelmise hooaja keskel Winnipeg Jetist Buffalosse jõudnud, kuid õlatrauma tõttu mitte ühtegi kohtumist kaasa teinud, Kane jõudis enne järjekordset vigastust kaheksa mänguga kirja saada ühe värava ja kaks söödupunkti.

Kui tervis pärast värsket pauku paremini vastu peab, siis saab Kane uue meeskonna ridades jaanuari alguses Winnipegi tagasi minna. Pärast nädalavahetusel avalikuks tulnud ütlusi seal teda soe vastuvõtt aga ei oota. Nimelt teatas Kane, et küsis Winnipegis olles igal suvel klubivahetust.

Kommentaarid