Dougie Hamilton lasi Bostonist jalga, kuna Bruins ei hankinud tema venda?

Suvine kole lahutus Boston Bruinsi ja Dougie Hamiltoni vahel on mõlema jaoks halvasti välja kukkunud. Esimene on endale laskmas üle nelja värava mängus ning üks kvaliteetne kaitsja kuluks hädasti ära, teine on aga sattunud meeskonda, kes on väga kiirelt playoffide rongi pealt maha jäämas. Oli siis kõike seda vaja ja miks nii läks? On selgunud uus väidetav põhjus.

(foto: Derek Leung/Getty Images)
Varem on spekuleeritud Hamiltoni sobimatu iseloomu üle, aga nüüd on jalgu hakanud koguma jutt selle kohta, et ta lahkus Bostonist, kuna Bruins ei toonud meeskonda tema venda Freddiet. Arvestades, et Calgary Flames võttis selle sammu ette, siis võib sahinatel ka tõde taga olla.

22-aastane kaitsja rääkis vahetult pärast tehingut: "Lapsena kujutasin ette seda, et mängime samas meeskonnas ja jõume koos NHL-i ning mängime seal koos. Oleme nüüd mõlemad NHL-is mänginud ja on jäänud vaid üks asi - teha seda koos. Nüüd on meil selleks üsna hea võimalus."

Arvestades Flamesi kehva minekut, siis võivad vennad peagi koos jääl ka olla. Freddie on AHL-is alustanud väga edukalt - kolme mänguga on kirjas kaks kolli. Samal ajal on Flames oma keskmise väravatesaagi 1.78'ga NHL-i viimaste hulgas.

Kommentaarid