Ennustusvihjed 15/10/15

Hooaja esimene nädal lõppes kahjuks miinuses. Kummaline avaõhtu andis paugu, millest kosuda ei õnnestunudki. Erinevad suurüllatused on muutnud valikute tegemise ka parajaks miiniväljal kõndimiseks. Kuigi olid ka mõned helged hetked nagu teisipäevane Sharksi toetamine.

(foto: sportsrants.com)
Washington Capitals vs Chicago Blackhawks - Capitals võit @ 1.86, 4 ühikut

Teades, mis tüüpi vennaga on tegu, siis peaks Aleksandr Ovetškin tulema siin suure tuhinaga peale. Meeskond pole seni väga head muljet jätnud, aga kaptenil õnnestub ehk kogu sats käima tõmmata. Blackhawks mängib teist õhtut järjest ning on Ovetškini ja sõprade vastu viimasel ajal olnud hädas - viimasest kaheksast vastasseisust vaid kaks võitu. Seejuures Ovetškini värava @ 2.40 paneb ka tõsiselt mõtlema.

Edmonton Oilers vs St. Louis Blues - Blues võit @ 1.70, 5 ühikut

Meeskonnad mängisid alles eelmisel nädalal ning Blues võitis kodus 3-1. Oilers sai selles mängus väga õnneliku värava ja üldse on hetkel kolme kohtumisega skooritud vaid kolm tükki. Blues viimasest 21-st omavahelisest matšist võitnud 18.

Florida Panthers vs Buffalo Sabres - Panthers normaalajaga võit @ 1.80, 4 ühikut

Sabres sai eelmises matšis hooaja esimese võidu kätte, aga seal eriti midagi ilusat polnud. Neljast väravast kolm tulid ülekaalust ning hooaja käigus on tervelt neli kogu meeskonna kuuest väravast olnud ülekaalu tabamused. Pantrid on vähemuses seni hoidnud 91%-list efektiivsust. Meeskond on hooaega alustanud edukalt ning vägevad on ka varasemad tulemused tänase vastase vastu - 7 võitu viimasest kaheksast. Neist viimased kuus tulnud järjest normaalajaga.

Kommentaarid