Ennustusvihjed 29/10/15

Väike miinus läinud ööl tänu kummalisele kohtumisele Washingtonis. Mõlemad meeskonnad alustasid tempokalt, aga väravaid tuli oodata viimase kolmandikuni. Siis aga ei tulnud kiuslikult pärast kolmeväravalist plahvatust tükk aega midagi. Kirsiks tordi peal tühja värava puhul, kui neli tabamust oli juba olemas, posti kõmmutamine.

(foto: Getty Images)
New York Islanders vs Carolina Hurricanes - Islanders normaalajaga võit @ 1.84, 4 ühikut

Islanders korralikus hoos ja pärast kahe kaotusega alustamist võitnud seitsmest mängust kuus ning viis neist normaalajaga. Täna saab lõbutseda Eddie Läcki vastu, kes seni kahe mänguga keskmiselt lasknud 4.80 väravat! Kodumeeskonna puuri samuti varumees, aga Thomas Greiss on täitsa korralik olnud - neljast stardist kolm võitu, keskmiselt lastud väravaid 2.44 ja tõrjed 93.2%.

Tampa Bay Lightning vs Colorado Avalanche - Lightning üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 5 ühikut

Lightning kaks kohtumist järjest nulli peale jäänud, aga olles enne neid kohtumisi keskmiselt skoorinud 3.37 tükki mängus, peaks liiga mullune parim ründesats ennast siiski peagi leidma. Rohkelt oli ka ebaõnne viimastes mängudes, kolksusid postid jne. Avalanche kohutavas vormis ja seni vaid kolmes kohtumises lasknud alla 2.5. Keskmiselt on välja võetud üle kolme.

Winnipeg Jets vs Chicago Blackhawks - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.90, 4 ühikut

Blackhawksil kaks nullimängu järjest ning uskumatult hästi on Duncan Keithita hakkama saanud, aga loogika ütleb, et üks aeg ikkagi asi käriseb. Nii nagu see Jetsil viimasel ajal on olnud. Tervelt neli mängu järjest on endale neli tükki lastud. Samas suudetakse ka ise skoorida ning see võiks siin vähemalt kuus kolli garanteerida.

St. Louis Blues vs Anaheim Ducks - Blues alla 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 2.22, 3 ühikut

Ducks olnud kehvake, kuid Frederik Andersen on mänginud suurepäraselt. Taanlane on endale keskmiselt lasknud vaid 2.05 väravat. Mitmed vigastused edurivis tähendavad, et Blues on viimases kolmes mängus kokku teinud vaid neli väravat. Viimases kaheksas vastasseisus on Ducksile üle kahe pandud vaid korra. Koefitsient on liiga ahvatlev, et mitte proovida.

Kommentaarid