Ennustusvihjed 10/10/15

Ilus kahest kaks minek läinud ööl. New Jersey Devils oli täpselt nii kohutav, kui võis arvata. Esimese kolmandikuga vaid neli pealeviset ja ainus tabamus ülekaalust. Karikakaitsja puhul oli veidi õnne, et lisaajal ülekaalu saadi mängida, aga mullu ei kaotanud meeskond mitte ühtegi kohtumist, kus viimasele kolmandikule eduseisuga mindi ja samamoodi alustati ka uut aastat.

(foto: behindenemylineshockey.com)
Boston Bruins vs Montreal Canadiens - Canadiens võit @ 1.94, 5 ühikut

Tuukka Raskil on kohutavad numbrid Canadiensi vastu. Soomlane lihtsalt ei suuda Bruinsi suurimat vihavaenlast alistada. Lisaks meeskonnal probleemid kaitses, mis ka avamängus esile tõusid. Canadiens võitnud kuus omavahelist matši järjest ja Carey Price'i numbrid nendes 1.17, 96%. Seejuures Canadiens saanud kaheksa võitu viimasest kümnest visiidist Bostonisse.

Florida Panthers vs Philadelphia Flyers - Panthers võit @ 1.83, 5 ühikut

Kaotus Tampas tähendas seda, et Flyers on viimasest 24-st võõrsilmängust jäänud võiduta 20 korda. Pantrid on põnev meeskond ja tänavu valmis kõigile lahingut andma. Kuna tegu hooaja avamänguga, siis ehk isegi tuleb hall rahvast täis ja nii võiks sellest kujuneda eriline õhtu.

Washington Capitals vs New Jersey Devils - Capitals normaalajaga võit @ 1.75, 6 ühikut

Capitals saab tänavu olema üks liiga parimaid meeskondi, samas kui Devils jääb keldrisse kondama. Eelmisel hooajal võitsid Aleksandr Ovetškin & Co viiest omavahelisest kohtumisest neli ja neist kolm normaalajaga.

Arizona Coyotes vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 1.60, 7 ühikut

Vägev tulemus Coyotesile läinud ööl, aga eks pime kana leiab ka aeg-ajalt tera. Penguins alustas kaotusega Dallases, kus jäädi nulli peale olgugi, et tuli ligi 40 väravale läinud pealeviset. Võis päris vihale ajada selline asi. Siin aga hea võimalus hooaja esimene võit ikkagi ära võtta. Mullu alistati Coyotes mõlemas mängus ning esineti üldse superhästi Vaikse ookeani divisjoni vastu - 14-st mängust 11 võitu. Coyotes Metro divisjoni satside vastu kaotanud kaheksa kohtumist järjest.

Kõik hooaja ennustused ning plussi/miinuse kulgemine on nähtav SIIT.

Kommentaarid