Ennustusvihjed 17/10/15

Õnnestus ikka üks miin jälle välja valida. Anaheim Ducks, paljude tänavuse karikavõidu favoriit, mängib hooaja algus nagu meeskond, kes võiks unistada hoopis drafti loterii võitmisest. Kodus esimest korda alates 2010. aastast kaks mängu järjest nulli peale jäädud.

(foto: Jonathan Newton/Washington Post)
Washington Capitals vs Carolina Hurricanes - Capitals normaalajaga võit @ 1.77, 5 ühikut

Capitals käis muljetavaldavalt karikakaitsjast üle ning saab täna koosseisu tagasi ka Nicklas Bäckströmi. Hurricanes mängib teist õhtut järjest. Detroidist saadi hooaja esimene võit kätte, aga alates eelmise hooaja algusest on võõrsilt kaks järjestikust võitu saadud vaid kaks korda.

Florida Panthers vs Dallas Stars - Stars võit @ 2.04, 3 ühikut

Panthers alustanud hästi, aga kalender on seni üsna kerge olnud. Stars samal ajal oma kolmest võidust kaks saanud idakonverentsi tippude Penguinsi ja Lightningu vastu. Külalistel peaks võimu rohkem olema ja loodetavasti näidatakse seda täna.

Arizona Coyotes vs Boston Bruins - üle 5.0 värava normaalajal @ 1.93, 4 ühikut

Coyotes on suurepärane hooaja alguse üllatus. Noor meeskond mängib kartmatult ja meelelahutuslikult. Seni on keskmiselt skooritud kolm väravat mängus. Bruinsi mängud on samas olnud igatepidi väravaterohked. Meeskond skoorib ise, aga laseb ka samas ropult sisse. Mitte üheski kohtumises pole olnud alla kuue tabamuse ja keskmiselt on nende mängudes olnud koguni 7.75 kolli.

Pittsburgh Penguins vs Toronto Maple Leafs - Penguins normaalajaga võit @ 1.74, 5 ühikut

Pingviinid said eelmises mängus lõpuks esimese võidu kätte ja siin käes suur päev, mil Phil Kessel läheb oma endise klubi vastu. Leafs alates üleeelmise hooaja algusest suutnud võõrsil järjestikustest mängudest korjata võidud vaid neli korda. Meeskond pole alates eelmisest detsembrist kolmes mängus järjest punkte saanud, mis vihjaks justkui sellele, et lisaaja pärast ei maksa ka siin karta.

Lightning & Blackhawks mõlemad normaalajaga võidud kombo @ 2.74, 3 ühikut

Hea, õhtusse põnevust lisav panust. Mullused karikafinalistid mängivad kodus meeskondade vastu, kellel mõlemal on omad probleemid. Sabres ei suuda stabiilselt skoorida ning Blue Jacketsil on probleemid kaitses.

Kommentaarid