Johan Franzenil taas peapõrutus

Detroit Red Wings läheb tuleval ööl oma neljanda järjestikuse võidu järele, kuid vaatamata suurepärasele hooaja algusele ei ole kõik klubi jaoks siis lust ja lillepidu olnud. Johan Franzenil on taas peapõrutus, mis jätab kogenud ründaja teadmata ajaks väljakult eemale.

(foto: Perry Nelson/USA TODAY Sports)
35-aastane rootslane tegi kaasa meeskonna kaks esimest mängu, kust korjas ühe söödupunkti, aga teisipäeval teda Tampa Bay Lightingu vastu enam koosseisus polnud. Klubi teatas, et Franzen ei tundnud end hästi ja nagu hiljem selgus, siis just peapõrutuse tõttu.

Nähtavasti on teda endiselt vaevamas juba jaanuaris saadud peatrauma, mis ei lasknud teda kogu eelmise hooaja lõpuotsa käigus väljakule.

Klubi peamänedžer Ken Holland rääkis suve lõpus lootusrikkalt sellest, et hullem on Franzenil seljatatud ning treeninglaagris läbi viidud testid näitasid sama, kuid seis on siiski selgelt keerulisem.

10-hooajalise kogemusega mängumees on tõdenud, et iga tõsisem pea pihta saadud pauk võib tema karjääri lõpetada, kuid ta soovib asjadele joone alla tõmmata enda tingimustel. Ent võimalik, et see otsustav pauk on juba kirjas.

Kommentaarid