Ennustusvihjed 22/10/15

Boston Bruins jätkab neutraalsetele fännidele suurepärase meelelahutuse pakkumist, aga meeskonna enda toetajad on arvatavasti juba närvivapustuse äärel. Aastaid kaitses tugevalt püsinud sats ei suuda nüüd kuidagi korda luua ja isegi Tuukka Rask näib lihtsalt ühe tavalise väravavahina.

(foto: nhl.nbcsports.com)
New York Rangers vs Arizona Coyotes - Rangers -1 @ 1.89, 5 ühikut

Tundub, et Coyotes on hakanud vaikselt sohu vajuma. Meeskond on saanud kolm järjestikust kaotust ning kaks viimast on olnud vägagi nukrad, kus pealevisete saamine tekitanud suuri probleeme. Rangers lõpetas eelmise nädala kolmemängulise kaotusteseeriaga, kuid leidis esmaspäeval suurepärase 4-0 võiduga võiduraja taas üles.

Nashville Predators vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.38, 3 ühikut

Ducks seni paljusid panustajaid alt vedanud, aga eelmises mängus saadi oma esimene võit kätte ning asi peaks hakkama paremuse poole liikuma. Seni väravatega hädas olnud meeskond kohtub Pekka Rinnega, kes oma viimases kahes mängus lasknud 7 väravat. Pardid on soomlast alati masendanud ja nii on Ducksil viimasest üheksast omavahelisest mängust kirjas kaheksa võitu. Koefitsient on siin lihtsalt nii võluv, et ei saa proovimata jätta.

San Jose Sharks vs Los Angeles Kings - Kings võit @ 2.04, 3 ühikut

Kings on sarnaselt Ducksile end käima saamas. Kirjas kaks järjestikust võitu ja siin magus revanši võimalus. Mäletatavasti saadi hooaja avaõhtul kodus Sharksilt suur kaotus. Peter DeBoeri meeskond on aga pärast ilusat algust hoo kaotanud. Viimases kahes matšis on kokku lastud kümme väravat ning vigastustega audis põhimehed Paul Martin ja Logan Couture.

Kommentaarid