Ennustusvihjed 30/10/15

Eile taas üks selline õhtu, kus suurim koefitsient võidab, aga väiksemad kõrbevad. Semjon Varlamov seisis pea peal ning jättis Lightningule vaid ühe ülekaalu värava. Winnipegis oli 25 minutiga kolm kolli kirjas, aga edasi tuli vaid üks ja isegi raha tagasi toovat tabamust ei saadud kirja, olgugi et kolm minutit lasti tühja väravaga. Lisaks veel Islandersi lohakus eduseisu kaitsmisel ning hiline viigivärav.

(foto: todaysslapshot.com)
Buffalo Sabres vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 1.76, 4 ühikut

Flyers läheb revanši võtma sel nädalal saadud kaotuse eest. Selleks on ka head võimalused. Mõlemad mängimas teist õhtut järjest ja nii on postide vahel varumehed. Sabresil Linus Ullmark, kes tuleb jääle alles oma karjääri teises mängus (esimene lõppes 3-4 kaotusega New Jersey Devilsile) ja Flyersil Michal Neuvirth, kes hetkel vähemalt neli mängu pidanud puurivahtide seas endale keskmiselt vähim väravaid lasknud (1.55). Sabres võitnud kaks omavahelist mängu järjest, aga viimane kolmene seeria jääb viie aasta tagusesse aega. Flyersil Buffalos viimasest kaheksast kuus võitu.

Florida Panthers vs Boston Bruins - Bruins võit @ 2.01, 3 ühikut

Bruinsil pärast kehva algust viimasest viiest mängust kirjas neli võitu ning sellest nädalast ka esimene nullimäng. Tundub, et asjad hakkavad paika loksuma. Panthersil pärast kolmemängulist kaotuste jada kaks järjestikust võitu, aga edurivist puudumas Aleksandr Barkov ning tõenäoliselt ka Jaromir Jagr. Bruins võitnud 21 viimasest 28-st vastasseisust.

Carolina Hurricanes vs Colorado Avalanche - Avalanche võit @ 2.16, 3 ühikut

Varlamov rikkus eile tuju ära, aga loodetavasti täna rõõmustab ning sama hoog jätkub. Eelmisel nädalal sai Hurricanes võõrsil omavahelisest mängust võidu kätte, aga tundub ebatõenäoline, et suudetakse omavaheline hooaja seeria võita. Meeskonnad on laias laastus võrdsel tasemel ning näib loogiline, et Avalanche saab ka vastasseisust ühe võidu kätte.

Minnesota Wild vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 2.30, 3 ühikut

Koefitsiendid tunduvad selles kohtumises kuidagi liigselt Wildi poole kaldu. Blackhawks on kolm aastat järjest Wildi playoffidest välja lülitanud ja tundub, et tegu on Mike Yeo meeskonna jaoks väga ebamugava vastasega. Wildi toetamas fakt, et seni pole kodus kaotatud ja viimase aja vorm on olnud hea, kuid Devan Dubynikil on tõrjete efektiivsus vaid napilt üle 90%. Usutavasti on Blackhawks väga pahane selle pärast, mis eile juhtus, kui ligi 50 pealeviskega saadi vaid üks värav ning siin võiks end välja elada.

Kommentaarid