Devils ja Ducks korjasid hooaja esimesed võidud

Seisus, kus enamus meeskondadel on vähemalt viis mängu selja taga, jätkab võiduta vaid üks meeskond. New Jersey Devils ja Anaheim Ducks on jätnud Columbus Blue Jacketsi täiesti üksi barankat nosima. Devils sai hooaja esimese võidu New York Rangersi vastu ning Ducks alistas Minnesota Wildi.

(foto: Adam Hunger/Associated Press)
John Hynesi meeskond oli taas võimaluste loomisega hädas, kuid Rangersi alistamiseks piisas vaid kahest tabamusest. Derek Stepan viis kodumeeskonna kiirelt ette, aga sellele tabausele võõrustajate poolt lisa ei tulnudki. Adam Henrique viigistas teise kolmandiku alguses ning Lee Stempniak tõi lisaajal võidu.

Hokijumal oli sel õhtul selgelt Devilsi poolt, sest Stempniaki väravale eelnes Stepani lati kolistamine ning kohe lisaaja alguses toimunud Andy Greene'i meeleheitlik koristustöö.


Kokkuvõttes ülimagus võit Devilsile, kes jäi eelmisel hooajal kõigis neljas omavahelises matšis Rangersile alla.


Alain Vigneault meeskond on ootamatult sattunud raskustesse. Rangers alustas hooaega ilusate võitudega, kuid on nüüd kaotanud kolm matši järjest.

Ducks enda esimeseks lisaaega, ega lisaõnne ei vajanud. Corey Perry ja Ryan Getzlaf olid endiselt vaiksed, kuid kodus korjati 4-1 võit.

Bruce Boudreau üllatas väravavahi valikuga, kui andis Anton Hudobinile hooaja esimese stardi. Oma otsust kogenud peatreener aga kahetsema ei pidanud, kuna venelane lõpetas endise koduklubi vastu 34 tõrjega.


Wild ei pea kaua kättemaksu võimalust ootama. Tuleval nädalavahetusel kohtutakse uuesti.

Teised kohtumised

Winnipeg Jets 2 - 4 St. Louis Blues (tipphetked)

Energiliselt alustanud Jets ei suutnud oma särtsu väravateks teha ning jäi tagaajajaks. Kaks korda tuldi ülekaalu väravatega kaotusseisust välja, aga viimaseks perioodiks enam jõudu ei jagunud. Kaks väravat teinud Vladimir Tarasenkost sai alates 2008. aastast esimene Bluesi mängija, kellel vähemalt üks punkt kirjas kõigist hooaja esimesest kuuest mängust.

Vancouver Canucks 1 - 2 (LA) Edmonton Oilers (tipphetked)

Oilers sai Vancouverist harvaesineva võidu suuresti tänu väravavahile Anders Nilssonile. Rootslane lõpetas matši 33 tõrjega. Võiduvärava kangelaseks sai Lauri Korpikoski. Daniel Sedin sai kohtumises hakkama uskumatu eksimusega.


Los Angeles Kings 2 - 1 Colorado Avalanche (tipphetked)

Tundub, et kuningatel hakkab asi lõpuks rünnakul voolama. Külaliste väravale tuli siin 40 pealeviset. Avalanche sai neid kirja vaid 23, olgugi et neil oli kasutada kuus ülekaalu võimalust.

Kommentaarid