Ennustusvihjed 07/10/15

NHL-is mängitakse iga põhiturniiri käigus kokku 1230 matši. Igal kohtumisel on 10+ panustamisvõimalust. Tehes õigeid otsuseid on hooaja käigus võimalus teenida kena tulu ja NHL iga kell üritab kõiki hokisõpru nüüd sellega aidata.

(foto: wgntv.com)
Eelmine hooaeg oli väga edukas. Kirja pandud playoffide seeria võitjatest läksid 15-st täppi 14. Samuti lõppes põhihooaeg plussis. Algus oli eriti hea.


Kõik vihjed tulevad 10 ühiku süsteemis. Samas võiks ka see 10 olla reaalne summa, mille kaotamine väga ei morjenda, sest sport on ikkagi sport ja seal on kõik võimalik. Eriti NHL-is. Isegi Buffalo Sabres võitis mullu 23 matši.

Uue hooaja programm algab tuleval ööl nelja kohtumisega. Panustamise mõttes on neist kõige huvitavamad kaks.

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.97, 5 ühikut

Hooaja avaõhtu on traditsiooniliselt kujunenud väravaterohkeks. Mängijad on äksi täis, tohutu mänguisuga ja kõik muud jutud. Lisaks on Leafsi ja Canadiensi kohtumised alati väravaid täis. Kontrollkohtumistes pandi küll kahe omavahelise mänguga kokku vaid neli kolli, aga põhiturniiril on viimasest 13-st vähemalt viis täis tulnud 11 korda. Olgugi, et omavahel tehti kontrollkohtumistes jalkaskoorid, siis tegelikult oli mõlemal kaitses probleeme - Leafs lasi keskmiselt 2.75 ja Canadiens 3.15 väravat.

Los Angeles Kings vs San Jose Sharks - Kings võit @ 1.63, 7 ühikut

Elus on paika pandud teatud seaduspärad. Näiteks moosisai kukub alati magusama poolega põrandale ning Sharks kaotab STAPLES Centeris. See teine tähelepanek on küll veidi liialdatud, kuna aasta tagasi said kunnid avaõhtul kodus 0-4 Sharksi käest tappa, aga ajalugu on siiski selgelt ühepoolne. Kings on kodus viimasest 17-st matšist Sharksi alistanud 14 korral. Enamus võitudest on tulnud ka normaalajaga. Selle koefitsient mahlasem (2.16), kuid mängu võit pakub suurema turvalisuse.

Koefitsiendid pärit 1xbet.com saidilt, mis reklaamib end SRÜ-maade suurima kihlveokontorina. Erinevalt teistest suurtest panustamiskohtadest saab sellele ka neti seadetega jändamata Eestist ligi. Lisaks on seal keskmisest suuremad koefitsiendid ja mis kõige parem - saab jälgida mängude otseülekandeid ning seda nii, et ei pea kuskilt lukuaugust asja vahtima.

Kommentaarid