Ennustusvihjed 25/10/15

Kukkus siiski haledalt läbi reedene Oilersi eksperiment. Neljast väravast peaks üldjuhul võiduks piisama, aga mõned muidugi oskavad selle juures ikkagi kaotada. Kõvasti väravaid oli ka siis kui Winnipeg Jets ja Minnesota Wild omavahel viimati kohtusid. Wild tegi 8-1 purustustöö. Kuid tahaks uskuda, et Jets saab täna revanši.

(foto: Getty Images)
Winnipeg Jets vs Minnesota Wild - Jets võit 1.70, 4 ühikut

Jets on kaotanud viimased kaks kodumängu, aga eelmisel hooajal oli vaid üks kodune kolmemänguline kaotuste jada. Ei taha uskuda, et siin selleni jõutakse. Wild mängib teist õhtut järjest ning kolmandat korda viimase nelja päeva jooksul. Devan Dubnyk puhkab täna ning meeskond võib ka ehk veidi kergemalt võtta, sest eile pandi Ducks pärast eelmise nädala kaotust kindlalt paika. Sisemine rahulolu võib väga suur, aga uimastav, olla.

New York Rangers vs Calgary Flames - Flames võit @ 2.28, 3 ühikut

Meeskonnad seni hooaega alustanud vastupidiselt. Rangers olnud korralik ja Flames mitte nii väga, ent Bob Hartley meeskond murdis eelmises mängus pika kaotusteseeria ja see võiks satsile enesekindlust anda. Rangers teist õhtut järjest jääl ning seda pärast kohtumist, kus kõvasti energiat kulutati. Endale lastakse keskmiselt 31 pealeviset mängus ja eile tuli neid tervelt 48. Täna pole aga Henrik Lundqvisti meeskonna nahka päästmas.

Kommentaarid