Coyotesi nooruk on Jaromir Jagrile sügava mulje jätnud

Connor McDavid ja Jack Eichel on tänavu suure haibiga NHL-i saabunud, aga on ka mitmeid teisi tähelepanu väärivaid debütante. Üks nendest on legendaarse tümitaja Tie Domi poeg Max, kes on muu hulgas Jaromir Jagrile sügava mulje jätnud.

(foto: Getty Images)
Arizona Coyotesis mängival Domil on kahest mängust kirjas kaks punkti ning olgugi, et Jagri ja Florida Panthersiga pole ta veel kokku läinud, laulab legendaarne ründaja 20-aastasele noorukile kiidulaulu. "Kõik räägivad sel aastal McDavidist ja Eichelist, kuid olen veidi Arizonat jälginud ja märkasin Max Domit. Ta oli uskumatu," rääkis Jagr eile ilmunud usutluses


Vanameistrile pole isegi mitte suurimat muljet jätnud Domi produktiivsus, vaid kogu komplekt. "Mulle meeldis, kuidas ta 1 vs 1 olukordades mängis. Ta võitis kahevõitluseid, jagas sööte ning mängis end vabaks. Arvestades, et ta on Tie Domi poeg oli see veel eriti muljetavaldav," lisas Jagr.

Papa Domi on NHL-i ajaloos üks enim karistusminuteid kogunud mängija, platseerudes selles tabelis kolmandale kohale.

Panthers ja Coyotes lähevad põhiturniiril esimest korda kokku veebruari lõpus.

Kuna Jagr rääkis samuti taas sellest, et pensioniplaanid on kaugesse tulevikku lükatud, siis ei peaks tänavused mängud olema ainsad, kus ta endast 23 aastat noorema Domiga koos jääl on.

Kommentaarid