Ennustusvihjed 18/10/15

Aega läks, aga asja sai. Läinudöine viiest viis seeria aitas esimest korda sel hooajal rohelisse tõusta. Loodetavasti õnnestub seda hoida ja liikuda järk-järgult kõrgemale ja kaugemale. Eesmärgiks olla hooaja lõpuks rasvaselt plussis ning kui võimalik, siis lõpetada ka kõik kuud rohelises.

(foto: Getty Images)
Winnipeg Jets vs St. Louis Blues - Jets võit @ 1.92, 4 ühikut

Jetsi koefitsient on mühinal kukkumas ja sellel on hea põhjus. Blues on viimased paar mängu teinud ilma Kevin Shattenkirita ning siin jääb eemale ka Paul Stastny. Mõlemad seni võitnud viiest neli, aga Bluesil kaks võitu Oilersi vastu, kes alles nüüd jõudis esimese võiduni. Jetsil sellest nädalast selja taga impressiivsed võidud Rangersi ja Flamesi vastu. Kodumeeskond peaks ka värskem olema, kuna Bluesil tegu nelja päeva jooksul kolmanda mänguga.

Rangers & Canucks kombo @ 2.16, 3 ühikut

Rangers kaotanud kaks viimast matsi, aga alustatakse Henrik Lundqvistiga, mis näitab, et kangesti soovitakse täna võidurajale naasta, olgugi et homme Sharksi näol ees raskem vastane. Devils sai eelmises kohtumises punkti kätte, aga meeskond on pehmelt öeldes kehv.

Tore näha, et Connor McDavid end lõpuks käima sai, aga Canucksi vastu saab esituse kordamine olema keeruline. Kui panna patta ka tänavused kontrollkohtumised, siis on Oilers üheksa korda järjest omavahelistes mängudes tappa saanud. Lisaks põhihooaja raames viimasest 27-st Vancouveri külastamisest kirjas vaid seitse võitu. Canucks kaotanud seni mõlemad kodumängud, aga alates üleeelmisest hooajast kirjas vaid kolm kodust kolmemängulist kaotuste jada.

Seniste vihjete tulemused.

Kommentaarid