Flamesi kapten hooaja avamängu esitusest: "See on vastuvõetamatu."

Üsna naljakas oli jälgida, kuidas Kanada televisioon reklaamis Calgary Flamesi ja Vancouver Canucksi kohtumist, kui vastasseisu, kus on jääl liiga parim kaitse. Ja ei, jutt ei käinud nendevahelise kohtumise 5-1 võitnud Canucksi kohta. Räägiti hoopis Flamesi tugevusest, aga seda polnud kuskil näha. Kapten Mark Giordano tunnistas, et tegu oli paraja õuduste õhtuga.

(foto: foxsports.com)
Flames lasi enda väravale tervelt 44 pealeviset. Puudus meeskonnale iseloomulik võitlus ning pealevisete blokeerimine. Nende osas jäädi vastasele 10-13 alla. "Enam halvemini ei saa me arvatavasti mängida," ütles Giordano. "Peame naasma oma süsteemi järgi mängimise juurde. Me ei saa sedamoodi jätkata. See on vastuvõetamatu."

Kapten peab ehk kõige rohkem just ise peeglisse vaatama. Tema efektiivsusreitinguks oli mängu lõpus -3. Sama halvasti läks veel vaid Mikael Backlundil.

Rahulolematu oli ka peatreener Bob Hartley: "Mängisime endale mitte omast mängu ja saime selle, mida väärisime. Nad andsid meile tappa."

Oma mängu juurde tuleb kiiresti tagasi pöörduda, kuna järgmine kohtumine on taas Canucksi vastu. Järjekordne suur kaotus sealt ning nii mõnelgi mehel võib siis jalgealune juba tuline olla.

Kommentaarid