Blue Jackets saab Johanseni tagasi, kuid jääb Saadist ilma

Columbus Blue Jackets läheb tuleval ööl Washingtonis oma kolmanda järjestikuse võidu järele ning seda saadakse teha koos oma esistaari Ryan Johanseniga. Küll aga tuleb toimetada Brandon Saadita, kes näiliselt meeskonnakaaslase poolt vabaks jäetud haigevoodi nüüd endale võtnud.

(foto: Kevin Hoffman/USA TODAY Sports)
Johansen jäi eemale mõlemast Jacketsi hooaja esimesest võidust. 23-aastane ründaja saadeti keset välisturneed viirushaigusega koju. Kurjad keeled tahtsid selles küll kangesti näha tüli Johanseni ja uue peatreeneri John Tortorella vahel, aga nii see siiski polnud.

Lisaks liikus info, et tegu võis olla südameprobleemiga, mis noore mängumehe suvel korra arsti juurde viis, aga need jutud lükkas agent Kurt Overhardt tagasi. "Tema südamel ei ole selles mingit pistmist. Ta lihtsalt ei tunne end hästi ja üritame välja selgitada miks," teatas Overhardt, kui tema klient koju saadeti.

Johansen pidi meeskonnaga uuesti liituma, kui tunneb ennast 100%-liselt ning nagu välja on tulnud, siis kaua aega jõu kogumiseks ei läinudki.

Kõik Jacketsi fännid samas peavad veel hinge kinni hoidma, kuna ühe mehe taastumine ja teise järsk haigenemine vihjab sellele, et riietusruumis on hakanud viirus levima. Esialgu jääb Saad vaid tänasest mängust eemale, aga kuna järgmine mäng on juba homme (kodus võetakse vastu Winnipeg Jets), siis tundub tõenäoline, et paus kestab vähemalt paar mängu.

Saad on seni uue klubi eest kümne mänguga kogunud neli silma (3+1). Johansenil on kaheksa mänguga kuus punkti (1+5).

Kommentaarid