Ducksi peamänedžer ei paanitse

Kui mängupildi osas on Anaheim Ducks juba alates hooaja esimesest nädalast olnud NHL-i halvim meeskond, siis pärast neljapäevast St. Louis Bluesile kaotatud mängu langeti ametlikult liiga viimaseks meeskonnaks. Ent klubi peamänedžer Bob Murray üritab kohutavas olukorras mitte paanitseda.

(foto: Christian Petersen/Getty Images)
Ducksil on kümne mänguga kirjas vaid üks võit ja neli punkti. Peatreener Bruce Boudreau on suure surve alla sattunud, aga Murray on seoses meeskonna esitustega veel kannatlik.

"Mulle ei meeldi üldse kuulujutte kommenteerida, aga pean mainima seda, et alles viis kuud tagasi olime finaalist ühe mängu kaugusel. Seega, olgugi et tegu on kohutava algusega, ei kaldu ma tegema järske muudatusi. Säilitan kannatlikkuse," rääkis Murray eile.

Samas väljendas 2014. aastal liiga parimaks klubi juhiks valitud endine kaitsemängija ikkagi oma rahulolematust: "Oleme meeskonnana tõsiselt alla oma võimete tegutsenud. Mulle ei meenu aega, mil sedavõrd suur hulk mängijaid samal ajal alla oma võimete mängisid ja ootan, et asjad täielikult muutuksid."

Playoffide koht on Ducksil juba üheksa punkti kaugusel ning on selge, et Boudreau peab oma hoolealused võimalikult kiirelt võimete kohaselt mängima saama. Selleks on järgmine võimalus pühapäeval, mil Nashville Predatorsi vastu alustatakse mängude seeriat, kus seitsmest kuus on kodupubliku ees. Juba novembri alguses on käes nüüd või mitte kunagi hetk.

Kommentaarid