Ennustusvihjed 20/10/15

Tundub, et Edmonton Oilersist on siiski asja saamas. Suurepärane nädalavahetus selja taga ning edaspidi väärivad meeskonna võidukoefitsiendid kindlasti tähelepanu. Vastupidine peaks aga lugu olema Calgary Flamesiga, kes justkui aina halvemaks minemas.

(foto: faceoff.com)
Calgary Flames vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.77, 4 ühikut

Capitalsi koefitsient on ööga kõvasti kukkunud. Kui eile sai juba maialt seda matši vaadatud, siis oli see veel üle 1.80. Rahvas liigub rongiga kaasa ning seda heal põhjusel. Flamesil on tänavu olnud kõvasti vähem õnne kui mullu. Eelmisel hooajal tehti 5 vs 5 mängus 8.9% oma pealevisetest väravateks, mis oli liiga teine näitaja. Nüüd on see number aga kukkunud 5.8% peale ning sellega ollakse viimaste seas. Peatreener Bob Hartley on avalikult kritiseerinud oma väravavahte ja tundub, et asjad on hetkel korralikult katki.

Philadelphia Flyers vs Dallas Stars - üle 5.5 värava @ 1.92, 4 ühikut

Flyers teinud kaks nullimängu järjest, aga seda koos Michal Neuvirthiga. Siin on postide vahel tagasi Steve Mason, kelle viimane mäng lõppes seitsme minutiga nelja värava kinkimisega. Stars on suurepärases hoos, teinud neli mängu järjest vähemalt kolm kolli ning need kõik matšid on lõppenud vähemalt kuue väravaga.

Pittsburgh Penguins vs Florida Panthers - Penguins võit @ 1.67, 5 ühikut

Penguins pole suutnud särada, aga kirjas on kaks järjestikust võitu ning nüüd külas meeskond, kellele vaat, et alati tuul alla tehakse. Pantrid on oma viimase 16 Pittsburghi külastamise käigus võiduga lahkunud vaid kolm korda.

Canadiens vs Blues üle 4.5 värava & Devils vs Coyotes alla 5.5 värava kombo @ 2.78, 3 ühikut

Canadiens on seni olnud super, aga Bluesi näol vastas senine kõige kõvem pähkel. Ken Hitchcocki meeskond on võitnud neli matši järjest, tehes kõigis neli väravat. Need kõik on olnud võõrsil! Pühapäeval näidati Winnipegis, et isegi vigastused ei häiri meeskonna minekut.

Seni on vaid ühes Devilsi mängus olnud üle 5.5 värava ning see oli kohtumine Washingtonis, kus lõpuminutitel läks paugutamiseks. Coyotesil seni viiest kaks mängu läinud üle 5.5 värava ja need on viimased kaks kohtumist, aga arvestades, et mõlemas saadi tappa, siis võetakse ehk ette väikene plaanide muudatus ning mängitakse kinnisemalt. Seejuures raske ka uskuda, et kehva ründega Devils isegi suudab vastase kaitseauke piisavalt hästi ära kasutada.

Kommentaarid