Ducksi kaitsja süüdistab kehvas alguses mängijaid

Anaheim Ducksi peatreener Bruce Boudreau on suure tule alla sattunud ja seda ka põhjusega. Karikavõidust unistav klubi, kes suve jooksul kõvasti tugevamaks sai, on hooaja alguses kohutavalt mänginud. Ent meeskonna kaitsja Cam Fowler usub, et selles on süüdi hoopis mängijad.

(foto: USATSI)
Ducks on seni seitsme mänguga teinud vaid kuus väravat. Skoorimise osas ollakse ülekaalukalt liiga viimane ning hetkeseisuga on koguni seitse mängijat, kellel üksi kirjas vähemalt sama palju kolle. Nende seas ka 43-aastane Jaromir Jagr.

"See pole Bruce'i süü. Bruce on motivaator. Ta on tüüp, kes kaitseb oma mängijaid ja keegi, kelle heaks sa tahad mängida," ütles Fowler nädalavahetusel. "Kahjuks on see nii kujunenud, et kui kaotad, siis näidatakse näpuga treeneri peale, aga mängijatena lasub vastutus meil."

Jahmatav fakt on ka see, et Ducks on tänavu esimese seitsme mänguga jäänud juba sama palju kordi (4) nulli peale kui kogu eelmise hooaja peale kokku. Meeskond on alates 1997/98 hooaja Chicago Blackhawksist esimene sats, kes aasta alguses seitsme mänguga skoorinud vähem kui seitse kolli.

Halvast seisust soovitakse aga koos välja tulla. "Üritame öelda õiget asju ja julgustame üksteist. Valetaksin, kui tunnistaksin, et hetkel pole raske positiivsena püsida. Meil pole varem selliseid raskuseid olnud, aga peame üheskoos sellest üle saama. See on ainuõige viis selle ületamiseks," lisas Fowler.

Boudreau saatus saab tõenäoliselt selgeks sel nädalal. Ducksi ootab ees väga kibe kalender - nädala jooksul mängitakse järjest võõrsil Blackhawksi, Dallas Starsi ja St. Louis Bluesiga. Võimalik, et järgmiseks kodumänguks, mis pühapäeval Nashville Predatorsi vastu, polegi 2011. aastal klubiga liitunud kandalane enam meeskonna peatreener.

Kommentaarid