Ennustusvihjed 18/03/16

Neljapäev algas eriti nutuselt, kui nii Penguins kui Wild esimese väravale läinud pealeviskega kaotusseisu jäid ning kiirelt end ka 0-2 august leidsid. Ent pingviinid tulid kenasti raskest seisust välja ja olgugi, et Wild sai hakkama šokeeriva esitusega, siis õnnestus ikkagi rohelises lõpetada.

(foto: mytoba.ca.)
Winnipeg Jets vs Chicago Blackhawks - Blackhawks normaalajaga võit @ 2.05, 3 ühikut

Blackhawks on suutnud mingil müstilisel moel neli mängu järjest kaotada. Võib tulla ka viies, aga siiski pigem mitte. Ja kui negatiivne seeria murtakse, siis tõenäoliselt ka väga domineeriva esitusega. Jets võitnud ainult neli oma viimasest 15-st mängust ning alustab Ondrej Paveleciga, kes karjääri jooksul Blackhawksi vastu kaotanud kõik kuus starti, lastes 4.5 väravat mängus. 

Washington Capitals vs Nashville Predators - Capitals normaalajaga võit @ 2.00, 3 ühikut

Siin lootaks ka sellele, et kui Capitals võidab, siis teeb seda ikkagi kindlalt. Meeskonnal on selgelt viimastel nädalatel probleeme olnud, aga teisipäeval oldi väga rahul, kuidas alustati ning loodetavasti see hoog jätkub. Predators mängib teist õhtut järjest ja nagu korduvalt on saanud mainitud, siis meeskonna rünnak jääb nendes olukordades nüriks. Järjestikustel päevadel peetud kohtumistes on viimasest 13-st kaotatud kümme.

Edmonton Oilers vs Vancouver Canucks - Canucks võit @ 2.34, 3 ühikut

Kas on üldse mõnda kohtumist, kus Oilers peaks olema favoriidiks? Raske uskuda. Canucks on võitnud kuus viimasest seitsmest omavahelisest matšist ja pole nagu meeskond, kelle vastu Oilers tahaks 100-ga peale lennata ja tuju rikkuda. Pole nimelt midagi rikkuda, kuna Canucks pühkis juba mõni aeg tagasi playoffidest suu puhtaks. Täiesti tähtsusetu matš, kus koefitsiendid peaksid selgelt võrdsemad olema. 

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid