Ennustusvihjed 08/03/16

Tore algus nädalale eilsega. Paaris kohtumises oli tegu tõelise närvidemänguga, aga Sabres ja Bruins vedasid lõpuks ikkagi välja. Ainsad kaotused tulid kohtumistes, kus skoori avanud meeskonnad ei suutnud võitu välja mängida ja rekordilised võiduseeriad katkesid üheaegselt.

(foto:rangersnordic.com)
Buffalo Sabres vs New York Rangers - Rangers võit @ 1.63, 3 ühikut

Sabres teist õhtut järjest jääl ning nendes olukordades ei mängita üldjuhul hästi - ainult 16 võitu viimasest 67-st juhust. Rangers sai eelmises mängus valusalt linnanaabri käest vastu näppe ja võiks end uuesti käsile võtta. Vastasel juhul kukutakse divisjoni teiselt kohalt kolmandaks.

Carolina Hurricanes vs Ottawa Senators - Senators võit @ 2.15, 3 ühikut

Kumbki pole heas hoos ja senaatoritel läbi aastate selles vastasseisus olnud suuri probleeme (võõrsil 14-st kohtumisest 12 kaotust), aga motivatsioon peaks külalistel kõrgem olema ja kui raha rohkem kui kahekordselt tagasi pakutakse, siis võiks proovida.

Montreal Canadiens vs Dallas Stars - Stars võit @ 1.77, 3 ühikut

Canadiens on viimasel ajal kodujääl sisu näidanud, aga Ben Scrivens on meeskonnale 10 stardiga toonud ainult kolm võitu, lastes ka üle kolme värava mängus. Lisaks on Michel Therrieni hoolealused tänavu Kesk divisjoni vastu võitnud ainult kaks matši. Stars tuleb mängule kahe järjestikuse võiduga ja seda vaatmata sellele, et Jamie Benn pole kuus mängu skoorinud ja Tyler Seguin pole neli mängu isegi punktini jõudnud. Kaua see kesta ei saa ning võimalik, et täna saadakse end uuesti käima.

New York Islanders vs Pittsburgh Penguins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.62, 3 ühikut

Omavahel lähevad vastamisi meeskond, kes mõlemad eelmises matšis kuus kolli skoorisid. Tegu on vastasseisuga, kus kunagi väravatest puudust ei tule. Tänavune esimene kohtumine lõppes 5-2 skooriga ning alla viie on alates 2012/13 hooaja algusest 21. kohtumise jooksul tulnud vaid neli korda.

Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins - alla 5.5 värava @ 1.86, 3 ühikut

Mõlemad meeskond tegid eile päris nutused esitused. Bruins mängis endale suure edu välja, aga siis sai nagu ramm otsa. Lightningul samas polnud üldse energiat. Raske uskuda, et aku 24 tunniga täis saab. Meeskonnad kohtusid alles nädal tagasi ja vaatamata sellele, et poole mänguga oli viis kolli olemas lõppes see ikkagi alla 5.5 väravaga. Nii on alates 2012/13 hooaja algusest omavahelised matšid vähem kui kuuega 14 kohtumise jooksul lõppenud üheksa korda.

Winnipeg Jets vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.69, 3 ühikut

Predators on suurepärases hoos ja punktiseeria aina pikeneb. Jets on viimasest kümnest kaotanud kaheksa ning laseb postide vahele Ondrej Paveleci, kes tänavu 20-st stardist võitnud ainult seitse.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid