Ennustusvihjed 24/03/16

Võiduseeria sai kolmapäevaga kindlalt seitsme õhtu peale venitatud. Sai küll oodatud Bruinsi ülekaalu väravaid, aga läks hoopis vastupidi. Viis tuli täis viimase kolmandiku alguses ja kuues ilusti kolmandiku keskel. Ehk läheb täna sama kergelt.

(foto: Getty Images)
Colorado Avalanche vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 1.83, 3 ühikut

Flyers sai teisipäeval valusa kaotuse, aga pole üle kuu aja järjestikuseid mänge kaotanud. Avalanche tuleb mängule kolme järjestikuse võiduga, aga Lääne-Kanada ongi tänavu kergete punktide kogumise koht olnud. Kogu hooaja jooksul on meeskonnal olnud vaid kaks rohkem kui kolmemängulist võiduseeriat. Matt Duchene ja Nathan MacKinnon on endiselt eemal ning külas sats, kes tänavu Kesk divisjoni vastu 12-st mängust võitnud üheksa. Tundub raske koht olevat kodumeeskonna jaoks.

Boston Bruins vs Florida Panthers - Bruins üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Bruins jõudnud hooaja teise neljamängulise kaotuste jadani, aga vastane selle murdmiseks peaks olema soodne. Kodus on pantrite vastu võidetud üheksa järjest. Meeskond on viimasel ajal rünnakul olnud hädas, aga vaatamata sellele püsitakse keskmise väravate arvu (2.9) osas liiga esikolmikus. Roberto Luongoga on pantrid sel kuul kaheksas mängus viis korda lasknud üle kolme värava. Nende seas on ka juba üks Bruinsi vastu peetud matš.

Pittsburgh Penguins vs New Jersey Devils - Penguins -1 @ 1.92, 3 ühikut

Penguins on viimastes kohtumistes väga muljetavaldavalt tegutsenud. Kirjas on kuus järjestikust võitu ja neist enamus ka mitmeväravalise vahega. Kodus on viimasest 16-st võidetud 13 ja neist ainult neli on tulnud vähema kui kaheväravalise vahega. Devils on viimases kahes võõrsilmängus kokku lasknud 13 väravat ning mängib endiselt ilma Cory Schneiderita. Võiks nagu olla jälle üks pidupäev pingviinidele.

Arizona Coyotes vs Dallas Stars - Stars võit @ 1.71, 3 ühikut

Stars on samuti muljetavaldavalt tegutsenud ning läheb kolme järjestikuse võiduga tagasi tegema eelmisel kuul Arizonas saadud 3-6 kaotust. Puuris arvatavasti Kari Lehtonen, kes oma viimase kaheksa stardi jooksul normaalajaga kaotanud vaid korra.

San Jose Sharks vs Edmonton Oilers - Sharks normaalajaga võit @ 1.75, 3 ühikut

Oilers on võitnud viimasest 31-st omavahelisest kohtumisest ainult kaheksa. Viimane matš oli alles paar nädalat tagasi Edmontonis ja selle võitis Sharks 3-0. Kodus on Peter DeBoeri hoolealustel sel hooajal muidugi probleeme olnud, aga viimase aja tulemused on palju positiivsemad - viiest neli võitu. Eelmine matš kaotati Bluesile, aga uue aastanumbri sees on kodus järjestikused kaotused tulnud vaid kaks korda. Seejuures on kaotustele vastatud ka alati kindlate võitudega.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid