Ennustusvihjed 10/03/16

Huvitaval kombel tegid kodumeeskonnad eile puhta vuugi. Seejuures lahenesid kuuest kohtumisest viis pärast normaalaega. Kõik pimesi õhtust õhtust viikidele toksijad võisid olla väga rahul. Kuigi oli kõvasti õnne, kuna mitmes matšis tuli viigivärav alles lõpuhetkedel.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
Boston Bruins vs Carolina Hurricanes - Bruins normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Bruins on vaikselt liivapaberiga nühkinud ning jõudnud nüüd divisjoni tippu. Täna hea võimalus tõusta ainuliidriks. Cam Wardi vorm olnud viimases mängudes tagasihoidlik ning Hurricanes on viimasest viiest võõrsil kaotanud neli. Kahel korral on küll lisaaeg välja pigistatud, aga kuna eelmises mängus oli 0.2 sekundiga pääsemine, siis hokijumal ometi ju nii julm pole, et oma vempu kordab.

Detroit Red Wings vs Winnipeg Jets - Red Wings normaalajaga võit @ 1.85, 3 ühikut

Red Wings peab end käsile võtma muidu satub rekordiline playoffide kohtade seeria tõsisesse ohtu. Täna peaks aga kaks punkti tabelisse juurde tiksuma, kuna Jets on oma viimasest 11-st võitnud ainult kaks mängu. Kaotustest seitse on tulnud normaalajaga. Jets on ka idakonverentsi vastu oma viimasest 11-st kaotanud kümme.

Florida Panthers vs Ottawa Senators - Senators X2 @ 1.98, 3 ühikut

Koefitsiendid tunduvad selles vastasseisus liigselt pantrite poole kaldu. Gerrard Gallanti meeskond on viimasest kuuest võitnud ainult ühe. Viimasest 15-st on normaalajaga saadud ainult neli võitu. Senators on oma viimasest 11-st kaotanud normaalajaga ainult kolm. Punkti saamine näib täitsa reaalsena. Eriti kuna Craig Anderson naaseb postide vahele. Viimase seitsme stardi jooksul on ta normaalajaga kaotanud vaid korra.

Montreal Canadiens vs Buffalo Sabres - Canadiens võit @ 1.73, 3 ühikut

Sabres võitnud seni kaks tänavusest kolmest omavahelisest kohtumisest, aga võiks siiski arvata, et omavaheline põhihooaja seeria õnnestub tugevamal meeskonnal võita. Kodus on viimasest seitsmest võidetud kuus ning kuigi playoffidesse jõudmine tundub ebatõenäolisena, siis lootus veel on. Ja et lootust säilitada, siis tuleb sellistest vastasseisudest nagu täna kindlasti kaks punkti korjata.

Minnesota Wild vs Edmonton Oilers - Wild normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Wildil sama olukord nagu Canadiensil - võit on kohustuslik. Sel hooajal on juba õnnestunud Oilersi vastu kaks võitu noppida ja need mõlemad tulid ka normaalajaga. John Torchetti juhendamisel on nii öelda nõrgemate vastu väga kindlalt tegutsetud ja ootaks täna sama. Oilers sai Winnipegist oma eelmises võõrsilmängud võidu kätte, aga järjestikustest kohtumistest on tänavu kodust eemal võidud teenitud ainult kaks korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid