Ennustusvihjed 22/03/16

Uus nädal algas selle kuu esimese 100%-lise õhtuga. Henrik Lundqvist naases kindlalt võidurajale, Flyers sai ilusti kolm väravat kokku ja kuigi Nashville'is ei tahtnud väravaluugid pikalt kuidagi avaneda, siis lõpuks tuli seal seitse kolli. Viimasest 20-st panusest nüüd 16 võitnud.

(foto: Debora Robinson/Getty Images)
Montreal Canadiens vs Anaheim Ducks - Ducks normaalajaga võit @ 1.91, 3 ühikut

Mitmed vigastused on Canadiensi esitustele laastavalt mõjunud. Viimasest viiest mängust on kaotatud neli ja need kõik ka suure skooriga. Ainsaks võiduks Buffalos saadud "röövimine", kui pärast pealevisetega 22-43 allajäämist õnnestus lisaajal võidutseda. Pärast Kingsi eilset kaotust saab Ducks heitluses divisjoni esikoha peale võtta vahe minimaalseks (eeldusel, et kuningad ka täna ebaõnnestuvad) ja motivatsiooni probleeme ei peaks olema.

Ottawa Senators vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.70, 3 ühikut

Pühapäeval saadud suur kaotus peaks Capitalsile innustaval mõjuma. Kodus on senaatorid kaks korda tänavu juba alistatud ja need tulemused olnud osa suurest edust Atlandi divisjoni vastu - 23-st mängust 18 võitu. Senatorsil on seevastu Metro divisjoni vastu olnud suured probleemid - 20-st matšist kuus võitu. Pärast vähemalt kolme väravaga kaotamist on Capitals viimase 11 kohtumise jooksul kümme korda vastanud võiduga.

Tampa Bay Lightning vs Detroit Red Wings - Lightning võit @ 1.65, 3 ühikut

Lightning loodab siin vältida seeriat, mis sel hooajal vaid korra juhtunud - kolmemänguline kodune kaotuste jada. Red Wings tuleb mängule kahe järjestikuse võiduga, aga eelmises matšis läks päris napilt, kui Jimmy Howard lasi oma "tavapärase taksi" kolm väravat ja mäng kallutati enda poolele alles kolme viimase perioodi tabamusega. Howard sai võõrsil 14. stardist alles viienda võidu. Tampas on Red Wings viimase üheksa külastuse käigus võitnud vaid kaks.

Chicago Blackhawks vs Dallas Stars - Blackhawks võit @ 1.75, 3 ühikut

Blackhawksil käsil hooaja teine kodune kolmemänguline kaotusteseeria, aga neljast jada pole olnud alates aastast 2010. Stars on võõrsil hooaja teises pooles olnud kehv ja seetõttu julgeks arvata, et United Centeri publik saab pärast vahepealset pausi täna taas rõõmustada.

Arizona Coyotes vs Edmonton Oilers - Coyotes võit @ 1.93, 3 ühikut

Cam Talbot tuleb rikub siin kindlasti kõik jälle ära, aga tahaks siiski proovida. Coyotes läheb viimase 29 omavahelise vastasseisu käigus 24. võidu järele! Oilers pole neli hooaega järjest võõrsil kolmemängulise võiduseeriani jõudnud. Lisaks saab Coyotes täna Oliver Ekman-Larssoni koosseisu tagasi. Kodumeeskonnal peaksid olema väga head võiduvõimalused.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid