Ennustusvihjed 12/03/16

Püha üritus sai eile ootamatu tagasilöögi, kui mitmed tasavägiseks hinnatud kohtumised lõppesid ühe poole suure eduga. Lightning oli nädala jooksul teist korda sama vastase vastu suurtes raskustes ja Flames tegi Flamesi - altminek alati siis, kui juba oma tunneli lõpust valgust näha.

(foto: Marilyn Indahl/USA TODAY Sports)
Montreal Canadiens vs Minnesota Wild - Wild võit @ 1.80, 3 ühikut

Pärast P.K. Subbani vigastust on Canadiensi laatsareti nimekiri väga pikaks veninud - Nathan Beaulieu, Tom Gilbert, David Desharnais, Brian Flynn, Jeff Petry, Daniel Carr, Lars Eller, Brendan Gallagher ja loomulikult Carey Price. Wild võiks nagu olla suuteline seda ära kasutama. Canadiens on Kesk divisjoni vastu võitnud vaid kolm mängu.

Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs - Senators normaalajaga võit @ 2.05, 3 ühikut

Meeskonnad mängisid alles eelmisel nädalal Torontos ning senaatorid said hilise väravaga normaalajavõidu kätte. Sellele on järgnenud rida kaotuseid, aga tänane matš peaks olema ideaalne võimalus võidurajale naasmiseks.

Winnipeg Jets vs Colorado Avalanche - Avalanche võit @ 2.10, 3 ühikut

Jetsi hooaeg on läbi ja arvestades viimase aja vormi, siis ei olda isegi huvitatud tujurikkujaks olemisest. Patrick Roy on Semjon Varlamovile taas oma võlujooki jaganud ja nii on Avalanche asunud hoogu koguma. Võõrsil on kogu hooaja vältel suurepäraselt tegutsetud.

Dallas Stars vs St. Louis Blues - Blues võit @ 2.20, 3 ühikut

Blues on võitnud seitse viimasest kaheksast omavahelisest mängust ning kuna vorm on hea, siis võiks järgmine ilus tulemus tulla. Isegi Starsi peatreener Lindy Ruff on meeskonda liiga hetke parimaks nimetanud.

Vancouver Canucks vs Nashville Predators - Predators @ 1.60, 3 ühikut

Predatorsi punktiseerial ei näi lõppu tulevat. Eelmine mäng kaotati, aga seeria käigus polegi sellist hetke olnud, mil kaks kaotust järjest tuleksid. Canucks aeg-ajalt sähvatab, kuid juba alates jaanuarist on oldud allakäigutrepil. Kesk divisjoni vastu on tänavu võidetud vaid neli matši.

San Jose Sharks vs Washington Capitals - Capitals võit @ 2.00, 3 ühikut

Capitals lihtsalt ei kaota kahte mängu järjest. Tänavu on seda juhtunud vaid kaks korda. Nüüd on võimalik järjestikuseid kaotuseid vältida meeskonna vastu, kes ei suuda kodus hästi mängida. Lisamotivatsiooni võiks pakkuda ka see, et kodus tuli Sharksi vastu häbistav 0-5 kaotus.

Los Angeles Kings vs New Jersey Devils - Kings -1 @ 1.93, 3 ühikut

Kingsil tahab divisjoni esikoht vägisi käest minna ja see peaks Devilsiga kohtumiseks piisavalt motivatsiooni andma. Lisaks muidugi ka see, et mõni aeg tagasi tuldi New Jerseyst tagasi 0-1 kaotusega. Jonathan Quick on karjääri jooksul alati Devilsi vastu hästi esinenud ja kui tema alt ei vea, siis ei peaks kuningatel eriti probleeme olema vähemalt kahe väravaga võitmisel.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid