Ennustusvihjed 15/03/16

Nädalal algas enamvähem täpselt nulli jooksmisega. Tuleb kiruda Panthersi uskumatut kollapsi, kui kaheksa minutit enne lõppu olnud 2-0 edu järsku 2-3 kaotuseks kujunes. Üks tõeline bad beat. Teised kaotused olid nii selged, et juba poole mängu pealt võis käega lüüa.

(foto: Kelvin Ma/Herald Photo)
San Jose Sharks vs Boston Bruins - Bruins võit @ 2.23, 3 ühikut

Bruins tundub selles vastasseisus kohutavalt alahinnatud olevat. Tegu ühe liiga parima võõrsilmeeskonnaga ja külas ollakse ühel nõrgimal kodusatsil. Vaid Leafs on tänavu kodus vähem võite saanud kui Sharks. Martin Jones ka täna puhkepäeva saamas, seega tundub antud koefitsient kingitusena.

Toronto Maple Leafs vs Tampa Bay Lightning - Lightning normaalajaga võit @ 1.95, 3 ühikut

Leafs sähvatanud viimases kolmes mängus kaks korda ja pühapäevane võit Detroidis oli eriti muljetavaldav, kuid tänasele vastasele on kaotatud kõik kolm omavahelist matši ja neist viimane alles üsna hiljuti. Lightning säras samuti pühapäeval, kui Columbusest saadi kerge võit ning vahepealsest kaotuste jadast taastumine võiks siin jätkuda.

Philadelphia Flyers vs Detroit Red Wings - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.72, 3 ühikut

Meeskondade eelmine omavaheline matš lõppes 2-1 skooriga, kuid tegu on vastasseisuga, kus üldjuhul väravatest puudust ei tule. Viimase üheksa kohtumise jooksul on vähemalt viis kaheksa korda täis tulnud. Panused on kõrged, kuna omavahel on vaja ära jagada idakonverentsi viimane playoffide koht ning see võiks endaga tuua tõeliselt vaatemängulise etenduse.

Montreal Canadiens vs Florida Panthers - Canadiens võit @ 2.05, 3 ühikut

Canadiensi pikk vigastuste nimekiri on hirmutav, aga võiks ikkagi proovida. Meeskond on viimasel ajal kodus korralikult mänginud ja saab nüüd vastu satsi, kes peaks olema nii füüsiliselt kui ka vaimselt väsinud. Lisaks on pantrid viimase kahe kuu jooksul võõrsilt 12 mängu jooksul saanud vaid kolm võitu.

Washington Capitals vs Carolina Hurricanes - Capitals normaalajaga võit @ 1.73, 3 ühikut

Liiga liidri jaoks on käes aeg end uuesti käsile võtta. Lääneranniku turnee lõppes kahe kaotusega ning kaotati ka viimane kodune matš. Ent kogu hooaja jooksul on kodus kaotatud kaks järjest vaid korra ning ühegi kolmemängulist kaotuste jada meeskonnal polegi.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid