Ennustusvihjed 06/03/16

Öeldakse, et NHL-is võidab esimese väravani jõudnud meeskond mängu 70% juhtudest. Eilsed panused moodustanud seitsmest meeskonnast said aga võidu kätte lõpuks ainult kaks. Nähtavasti tuli karma neljapäeva eest tagasi. Loodetavasti täna sama saatus ei taba.


(foto: nypost.com)
New York Rangers vs New York Islanders - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.70, 3 ühikut

Peaks tulema lõbus andmine siin. Rangers endiselt Henrik Lundqvistita ning viiruse küüsis Marc Staali abile ei saa samuti täna loota. Islanders võiks selle arvelt ise vähemalt kaheni jõuda. Rangers on seni kodus skoorinud keskmiselt üle kolme mängus ehk ka nemad peaksid oma ikkagi kuidagi ära toksima. Tundub, et halvim variant on lihtsalt panuse tagasi saamine.

Ottawa Senators vs Dallas Stars - Stars võit @ 1.65, 3 ühikut

Stars peaks siin sarnaselt reedele taas olema heas olukorras. Vastu tuleb eelnevast õhtust väsinud meeskond. Seejuures ei saa senaatorid isegi 24 tundi hinge tõmmata. Lisaks meeskonda vaevamas ka gripp. Kodus sai Lindy Ruffi sel hooajal peksa 4-7. Siin peaks olema hea võimalus samaväärselt tagasi teha.

Chicago Blackhawks vs Detroit Red Wings - Blackhawks võit @ 1.68, 3 ühikut

Meeskonnad mängivad nädala jooksul teist korda. Karikakaitsja pani kolmapäeval päris kindlalt asja paika, kui 3-0 eduseis vormiti 5-2 võiduks. Red Wings on alates veebruari algusest kodust eemal teeninud ainult kaks võitu. Blackhawks ise alates veebruarist olnud kodus üsna kahtlase väärtusega, aga ega külalised pole ka kergemat sorti olnud. Nüüd aga hea võimalus pärast mõningat pausi jõuda kodus järjestikuste võitudeni.

New Jersey Devils vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 1.74, 3 ühikut

Pingviinid said eile üsna halva kaotuse, aga ligi kaks kuud pole meeskond järjestikustest mängudest võiduta väljunud. Devils on viimastes mängudes paar korda sähvatanud, aga Cory Schneider on vigane ja tahtmist täis Penguinsi vastu on temata raske hakkama saada.

Winnipeg Jets vs Edmonton Oilers - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.68, 3 ühikut

Kohtuvad kaks meeskonda, kellel playoffide lootused kustunud ja omavahelises mängus motivatsiooniks vaid fänne rõõmustada. Tegu satsidega, kes endale lastud väravate osas liiga viimase kuue seas. Ei peaks nagu väravatega probleeme tekkima. Jets lasi eile endale viimase kaheksa mängu jooksul esimest korda alla kolme värava. Oilers on nädala jooksul teinud kolm mängu, kus endale lastud üks või mitte ühtegi, aga eile hakkasid numbrid end korrigeerima, kui Columbuses tuli kuus tükki tuppa.

Minnesota Wild vs St. Louis Blues - Blues võit @ 2.02, 3 ühikut

Superkoefitsient siin arvestades mitmeid asjaolusid. Wild mängib nelja õhtu jooksul kolmandat korda, samas kui Blues on alates teisipäevast rahulikult puhanud. Koos John Torchettiga on Wild võitnud kaheksa matši, aga neist enamus on olnud liiga nõrgimate vastu. Viimased on Torontos ja Buffalos ka päris läbi häda saadud. Blues saab tõenäoliselt Jori Lehterä tagasi ning läheb viimase kaheksa võõrsilmängu jooksul seitsmenda võidu järele.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid