Jets võõrustab uue hooaja esimeses välimängus Oilersit

Järgmine hooaeg saab olema NHL-i 100. juubeliaasta ning see toob endaga kaasa mitmeid välitingimustes peetavaid kohtumisi. Esimene neist on nüüd ka selgunud. Winnipeg Jets lööb kaasa oma esimeses välimängus, kui 23. oktoobril võõrustatakse Edmonton Oilersit.

(foto: Getty Images)
Kohtumine kahe Kanada klubi vahel toimub Investors Group Field nimelisel staadionil, mis mahutab kuni 40 000 pealtvaatajat.

"NHL-i välitingimustes peetavad kohtumised loovad erilisi mälestusi meeskondadele, mängijatele, fännidele ning võõrustajaks olevale kogukonnale. Oleme elevil, et Jets, nende fännid ja Winnipegi linn löövad lahti 2016/17 hooaja välimängude seeria," ütles liiga juht Gary Bettman pikalt spekuleeritud uudist kinnitades.

Koos kohtumisega toimub ka traditsioonilise legendide mäng, mis peaks teiste hulgas jääle tooma Teemu Selänne ja Wayne Gretzky. See toimub 22. oktoobril.

Kuluaarides on räägitud, et järgmisel hooajal lastakse vabas õhus omavahel kokku ka Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings ja Chicago Blackhawks - St. Louis Blues.

Kommentaarid