Vesey esindajate sõnul teadis Predators noore mängumehe plaanidest

Nädala alguses saime me ülevaate Nashville Predatorsi vaatavinklist seoses noore ründaja Jimmy Vesey'ga. Nüüd on enda nägemust olukorra kohta jaganud ka teine osapool. Vesey esindajate sõnul oli klubi teadlik noore mängumehe plaanidest.

(foto: uscho.com)
22-aastast jänkit esindav agentuur teatas: "Jimmy Vesey otsustas 15. augustil, 2016 saada piiranguteta vabaagentiks pärast seda, kui ta oli saanud täieliku ülevaate oma võimalustest ja soovituse oma nõustajatelt. Nashville Predatorsile anti teada sellest otsusest. Nashville väidab nüüd, et nad ei teadnud sellest midagi ja see teadmatus takistas hokiklubil vahetustehingute tähtpäeval mõne mängija lisamist. See väide ei ole täpne. Nashville Predatorsile anti enne tähtpäeva teada, et nad peaksid oma tehinguid enda soovidest lähtuvalt läbi viima ja Jimmy Vesey võimalik liitumine või mitte liitumine ei tohiks selles rolli omada."

Agentuuri sõnul on tehtud otsus Vesey karjääri mõttes parim. Samuti laseb see tal kevadel rahulikult keskenduda ülikooli lõpetamisele.

Teadaanne saadeti laiali pärast seda, kui Predatorsi abimänedžer Paul Fenton ütles ühes intervjuus, et kohtus Vesey'ga veebruaris ja küsis temalt kolm korda, kas ta liitub meeskonnaga. Vastus olevat olnud jaatav.

Võimalik, et tekkinud olukord saadab Predatorsi kuni hooaja lõpuni ja see oleks kindlasti häirivaks faktoriks.

Vesey'il kosilastest puudust ei tule. Kuigi võimalik, et uus koduklubi on juba välja valitud. Bostoni meedia andmetel on temast saamas Bruinsi liige.

Kommentaarid