Jakub Voracek suunas pingelises playoffide heitluses surve Red Wingsi peale

Heitlus viimasele playoffide kohale kipub tänavu mõlemas konverentsis taas mahlaseks kujunema. Idas peavad selle tõenäoliselt omavahel ära jagama Philadelphia Flyers ja Detroit Red Wings. Flyersi ründaja Jakub Voracek on sellega seoses surve Red Wingsi peale suunanud.

(foto: Sergei Belski/USA TODAY Sports)
Kahe meeskonna vahel on hetkel kolm punkti, aga selle saab Flyers kergelt tagasi teha, kui võidab kaks varus olevat mängu. Red Wingsi järjestikune playoffide kohtade seeria, mis mullu venis 24 aasta peale, on tõsisesse ohtu sattunud.

Eile Torontos kaotatud matš tähendab seda, et Jeff Blashilli meeskond on viimasest 13-st mängust võitnud ainult viis. Flyers on samas enda viimase 12 jooksul punktilisata jäänud ainult kaks korda ning võite on kirjas kaheksa. Edukat seeriat saab jätkata homme just Red Wingsi võõrustades.

"Arvestades seda, kuidas me hetkel mängime, siis peavad nad playoffidesse jõudmise pärast meist rohkem muretsema," ütles Voracek täna.

26-aastane tšehh võib endale enesekindlust ka lubada, kuna meeskond on hooaja parima perioodini jõudnud ilma temata mängides. Alakeha vigastus lõi tänavu 60 mänguga kümne väravani ja 48 punktini jõudnud ründaja veebruari lõpus rivist välja. Väljakule peaks ta naasma sel nädalal, võimalik et isegi juba homme.

Red Wings on samal ajal kuni kolmeks nädalaks jäänud ilma oma kaitsetalast Niklas Kronwallist.

Pärast homset on kahe meeskonna vahel kavas veel üks kohtumine. Lisaks on Flyersil tulemas ka kolm mängu Pittsburgh Penguinsiga, keda samuti võimalik veel edestada. Vahe on neli punkti ning Flyersil on üks mäng vähem peetud.

Voracek ei muretse ka pingviinide pärast: "Oleme kolmest meeskonnast hetkel kuumim. Oleme väga head ja olen päris kindel, et nemad teavad samuti, kui hästi me mängime. Meie praeguse enesekindluse juures ei pea me üldse muretsema."

Kommentaarid