Coyotes on Tinordi juhtumist üllatunud

Jarred Tinordile määrati eile dopingureeglite rikkumise eest mängukeeld, aga tuleb välja, et sellel juhtumil oli veel üks nüanss. Nimelt oli 24-aastase kaitsemehe ümber sellega seoses segadus juba ajal, mil ta veel Montreal Canadiensile kuulus. Arizona Coyotesi peatreener Dave Tippett on juhtumist üllatunud.

(foto: Norm Hall/Getty Images)
Tippett ütles enne läinudöist mängu Vancouver Canucksiga: "Meie treenerite personal teeb suurepärast tööd kindlustamaks selle, et mängijad oleksid kõigega kursis. Mitte keegi meie organisatsioonis ei teadnud sellest varem midagi, aga see juhtum hakkas arenema enne, kui me mängija hankisime."

Tagantjärgi tunduvad nüüd ka muidugi intrigeerivad Montreal Canadiensi peamänedžeri Marc Bergevini sõnad vahetult pärast jaanuari keskel toimunud vahetustehingut, mis Tinordi Arizona kõrbesse viis.

Bergevin ütles: "Mul on selleks põhjus, mida ma ei saa teile avaldada, aga kui saaksin, siis te arvatavasti mõistaksite mind."

Harukordne ja huvitav olukord. Vaevalt, et Coyotes oleks mängija endale toonud, kui oleks olnud teadmine, et ees ootab 20-mänguline keeld. Saab olema huvitav näha, mis edasi saama hakkab.

Kommentaarid