Ennustusvihjed 21/03/16

Eelmine, päris koledalt alanud nädal sai väga ilusa lõpu. Neli järjestikust kasumiga õhtut tõid kokku plussi 22.2 ühikut. Pühapäeval ei pidanud kasumi pärast taas ka väga närveerima, kui Pittsburghis oli juba 43 minutiga kuus väravat koos, Avalanche nautis pikalt kaheväravalist edu, enne kui seis tasavägiseks lasti ja Sharks lõi isegi üle -2 händikäpi.

(foto: Gene J. Puskar/AP)
New York Rangers vs Florida Panthers - Rangers võit @ 1.73, 3 ühikut

Henrik Lundqvist on viimasel ajal päris kehv olnud, kaotades esimest korda alates hooajast 2009/10 viis starti järjest. Ent teades, mis masti mehega on tegu, siis ei peaks halb seeria kaua enam kestma. Täna võiks selle lõpetamiseks olla ka head šansid. Pantritel on alati Rangersi vastu raskuseid olnud ning viimasest kaheksast omavahelisest matšist on võidetud ainult üks. Meeskonnal selle nädala lõpus seismas ees üliolulised kohtumised Bostonis ja Tampas. Tänane ei tohiks väga oluline olla ja seda näitab tegelikult ka see, et Roberto Luongo saab vaba päeva.

New York Islanders vs Philadelphia Flyers - Flyers üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.96, 3 ühikut

Flyers on heas hoos ja võiduvõimalused peaksid siin täitsa korralikud olema. Kuid väravatele panustamine tundub turvalisema variandina. Pärast Jaroslav Halaki vigastust on Islanders endale viies mängus neli korda lasknud üle kahe värava. Flyers on oma viimase 15 kohtumise jooksul alla kolme skoorinud vaid neli korda. Keskmine saak on selle perioodi käigus 3.6.

Nashville Predators vs Los Angeles Kings - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.82, 3 ühikut

Kahel enesekindlalt tegutseval meeskonnal ei peaks väravate leidmine probleemiks olema. Predators on teinud kümme matši järjest, kus on olnud vähemalt viis tabamust. Kodus on neli mängu järjest paugutatud ise vähemalt neli tükki. Kingsi viimasest kümnest on kaheksas olnud vähemalt viis. Sel kuul on keskmiselt skooritud 3.4 tükki mängus.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid