Willie Mitchelli mängud võivad olla mängitud

Florida Panthers on end imelise hooajaga uuesti playoffidesse mängimas, kuid kaadri taga on siiski toimunud ka midagi väga murettekitavat. Kapten Willie Mitchell pole juba kaks kuud väljakule pääsenud ning tema karjäär on tõsises ohus.

(foto: foxsports.com)
Panthers jättis Mitchelli jaanuari keskel peapõrutusega riiulile. 38-aastane kaitsja on üritanud traumast taastuda ning viimastel nädalatel on ta ka jääle naasnud, aga järgmise sammu tegemine võib osutuda võimatuks.

"Willie peab ise otsustama, kas ta suudab mängida või mitte," ütles sel nädalal klubi peamänedžer Dale Tallon. "Me soovime kindlad olla, et ta ei tee endale viga ega tekita püsivaid tervisekahjustusi. Soovime teha seda, mis tema jaoks kõige parem. Arstid on öelnud, et nad muretsevad tema pikaajalise tervise üle."

Enne pantritega liitumist LA-s kaks korda Stanley karika võitnud Mitchell on tänavu keskmiselt mänguaega teeninud 19:56. Noorele meeskonnale on ta olnud suureks mentoriks ja temast tuntakse kõvasti puudust.

"Ta on suure osa kõigist nendest muutustest, mis meil on viimase paari aasta jooksul olnud," sõnas ründaj Nick Bjugstad. "Ta on riietusruumis häälekas kuju, suurepärane kaitsva mentaliteediga kaitsemees ja kõik kutid on temalt midagi õppinud. On raske, kui teda pole riietusruumis ega jääl."

Mitchellil lõppeb suvel leping ja karjääri jätkamine näib väga ebatõenäolisena. Võimalik, et viimane mäng on tal kahjuks juba ka mängitud.

Kommentaarid