Tuli ära! Sukeldumisaldis Blandisi sai lõpuks trahvi

Viimasel ajal hokisõpru mitmete sukeldumistega lõbustanud Joseph Blandisi on oma pattude eest nüüd trahvi saanud. 21-aastasest ründajast sai tänavu kolmas New Jersey Devilsi mängija, keda simuleerimise eest trahvitud. Nüüd on üleval tõsine oht, et ka peatreener John Hynes peab peagi kukrut kergendama.

(foto: usatoday.com)
Enne Blandisit said patuga hakkama Jordin Tootoo ja Bobby Farnham. Noorele mängumehele endale sai saatuslikuks nädala jooksul ette võetud teine õhulend. Kui keegi veel Devilsi meestest trahvi teenib, siis peab liigas esimest aastat töötav Hynes samuti 2000 dollarit loovutama.

Seejuures võibki tegelikult juba öelda, et New Jerseys on neli sukeldujat, sest liiga teatas Blandisi trahviga samaaegselt, et ka meeskonna värskeim liige Devante Smith-Pelly on vahele võetud. Ent kuna intsident juhtus ajal, mil 23-aastane ründaja oli veel Montreal Canadiensi hingekirjas, siis läheb see vana klubi "arvele".

Smith-Pellyl oli hoiatuse saanud vahetult enne jõulupausi ning teine patustamine toimus 24. veebruaril kohtumises Washington Capitalsiga, mis oli tema eelviimane mäng Canadiensi särgis.

Kommentaarid