Canucksi peatreeneri töökoht ei ole ohus

Arvestades, et Vancouver Canucks jõudis mullu pärast vaheaastat uuesti playoffidesse, siis võib tänavust hooaega pidada vähikäigu tegemiseks. Kuid erinevalt 2014. aasta kevadest ei pea meeskonna tähtsamad ninad oma töökoha pärast kartma.

(foto: Darryl Dyck/CP)
Canucks vallandas kaks aastat tagasi pärast ebaõnnestunud hooaega nii peatreeneri John Tortorella kui ka peamänedžeri Mike Gillise. Willie Desjardins'i ja Jim Benningut sama saatus ei oota.

Klubi president Trevor Linden teatas: "Ootasime seda, et oleme tänavu väga-väga noor meeskond ja nii on ka läinud. Andsime koosseisuga, kus mitmed kollanokad, Willie'ile kõva väljakutse ja arvan, et ta on sellega hästi hakkama saanud. Ma ei otsi vabandusi, aga meil pole mitte mingisuguseid põhjuseid muudatuste tegemiseks. Uustulnukad on edasi sammu teinud. Mitte keegi pole ideaalne."

Canucks on hetkel 62 punktiga playoffidest kümne silma kaugusel. Imesid muidugi aeg-ajalt juhtub, aga võib siiski üsna kindlalt öelda, et pärast viite järjestikust playoffidega hooaega - nende hulgas ka 2011. aasta finaalseeria - on meeskond nüüd viimase kolme aasta jooksul kevadel teist korda golfiradadele siirdumas.

Kommentaarid