Ajaloolist hooaega tegev Erik Karlsson pole oma mänguvormiga rahul

Erik Karlsson rääkis enne tänavuse hooaja algust, et tunneb end paremini kui eales varem. Ottawa Senatorsi kaitsja sisetunne pole ka teda petnud. Rootslane on tegemas võimast hooaega, olles ainus kaitsemees, kes kogumas vähemalt punkti mängu kohta. Ometi pole ta enda mänguvormiga rahul.

(foto: fansided.com)
Karlsson ütles nädalavahetusel pärast kaotust Florida Panthersile: "Loodetavasti hakkan paremini mängima ja suudan meile mõned võidud tuua."

Eelmisel hooajal imelise lõpuspurdiga playoffidesse jõudnud senaatorid tänavu lõpumängude kursil pole. Kõik lootused pole veel kadunud, aga seitsmepunktilise vahe tagasi tegemine näib ülimalt ebatõenäolisena. Pärast tänast kohtumist Minnesota Wildiga jääb Dave Cameroni meeskonnal kalendrisse veel vaid 11 matši.

Karlsson pole oma vormiga rahul, aga ometi on ta tegemas ajaloolist hooaega. 58 sööduga on ta nende arvestuses ülekaalukas liiga liider. 51-ga järgneb Patrick Kane. NHL-i ajaloos on vaid üks kaitsemees söötude arvestuses liiga parim olnud. Selleks oli legendaarne Bobby Orr, kellel õnnestus hooaja parim olla viis korda. Seejuures õnnestus see tal esimest korda hooajal 1969/70, mis läinud ajalukku kui ainus hooaeg, mil mitte ükski Kanada klubi playoffides ei mänginud. Tänavu on ajalugu end kordamas.

Kommentaarid