Ennustusvihjed 29/03/16

Esmaspäevast tuli vahelduseks üks miinusega õhtu. Neid pole palju viimasel ajal olnud. Flyers sai oma võidu kätte, aga seda pärast 2-0 edu ära andmist alles lisaajal. Kingsil läks asi viimasel kolmandikul nässu ning Ducks rahuldus vaid kahe tabamusega.

(foto: Getty Images)
New Jersey Devils vs Boston Bruins - Bruins võit @ 1.69, 3 ühikut

Bruins lõpetas oma eelmises mängus negatiivse seeria ning läheb Devilsi vastu võtma kuuendat järjestikust võitu. Kodumeeskond annab ka oma karjääri säravalt alustanud Scott Wedgewoodile puhkust. Keith Kinkaid on sel kuul tõrjunud alla 90%-lise efektiivsusega ning lasknud ligi kolm mängus (2.88).

Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs - Panthers normaalajaga võit @ 1.70, 3 ühikut

Sama lugu siin nagu eilse Leafsi mänguga. Omavahelised tulemused on kodumeeskonna poole kaldu (viimasest kaheksast seitse võitu) ja Mike Babcocki hoolealustel lihtsalt ei õnnestu tänavu asjad enda divisjoni vastu.

Minnesota Wild vs Chicago Blackhawks - Wild võit @ 1.85, 3 ühikut

Sel hooajal on huvitav pöörang toimunud. Vastasseis, mida Blackhawks suutnud alati domineerida, on hakanud järsku teisele poole kalduma. Wild on võitnud kõik senised neli matši. Tahaks uskuda, et tuleb ka viies, kuna meeskond on olnud suurepärases hoos. Karikakaitsja enda vorm on samas olnud tagasihoidlik.

Dallas Stars vs Nashville Predators - Predators normaalajal alla 2.5 värava @ 1.91, 3 ühikut

Teist õhtut järjest mängides on Predatorsil tavaliselt raske isegi kahte väravat kätte saada. Kari Lehtonen on sel kuul üheksa stardi jooksul alla kolme lasknud kuus korda. Kõlab täitsa lubavalt.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid