Ennustusvihjed 11/03/16

Neljapäev on hooaja käigus kujunenud favoriitide üheks lemmikpäevaks, aga sel korral olid pea kõik suurtes raskustes. Ainult pantrid tegid pärast alguse võbelemist töö selgelt ära. Viiest panusest jäi lõpuks kaks võitu kätte. Loodetavasti tuleb tänane parem õhtu.

(foto: Twitter @TBLightning)
Tampa Bay Lightning vs Philadelphia Flyers - Lightning võit @ 1.60, 3 ühikut

Meeskonnad kohtuvad nädala jooksul teist korda ja tugevam võiks end nüüd pärast kaotust uuesti tõestada. Flyersil on väravas Steve Mason, kes tänavu võõrsil lasknud keskmiselt üle kolme värava mängus ning võitnud 17-st stardist vaid kuus. Lightning kaotanud kaks järjest, aga hooaja käigus on olnud ainult üks kolmene seeria. See oli hooaja alguses keset vigastuste kriisi.

Columbus Blue Jackets vs Pittsburgh Penguins - Penguins võit @ 1.68, 3 ühikut

Jakid võivad siin kindlasti üllatada, kuna mänguvorm on korralik ning oma suurele rivaalile põhjustatakse alati peavalu, aga Penguins pole kaks kuud järjestikuseid mänge kaotanud. Sergei Bobrovski teeb alates 21. jaanuarist oma esimese stardi ning võib olla raskustes, kuna puudub mängupraktika. Loodetavasti kasutab Mike Sullivani meeskond selle ära.

St. Louis Blues vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.03, 3 ühikut

Absoluutselt ei taha uskuda seda, et Ducks kaotab kolmanda järjestikuse mängu. Seda pole alates novembrist juhtunud ning meeskond hetkel selgelt paremas vormis. Bluesi vastu on võidetud üheksa viimasest 12-st omavahelisest matšist ja Ken Hitchcocki meeskonnal võiks rohkem meeles mõlkuda ka homne mäng Dallases.

Dallas Stars vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.86, 3 ühikut

Kesk divisjoni kaasliidrid peavad ära otsustama selle, kes juhtimise üle võtab. Võrdsed meeskonnad, aga Blackhawksi soosivad mitmed faktorid. Väravavaht on palju kindlam, kaitse püsib paremini ja pole vigastuste poolt häiritud ning ründetähed on heas hoos. Starsil on Jason Demers liitunud laatsaretis Jordie Benni ja John Klingbergiga. Jamie Benn pole seitse mängu järjest skoorinud ja Tyler Seguin pole sama perioodi jooksul mitte ühtegi punkti kirja saanud.

Calgary Flames vs Arizona Coyotes - Flames võit @ 1.75, 3 ühikut

Flamesil tänavu eelviimane võimalus divisjonikaaslase vastu üks võit kirja saada ning siin võiks see ka tulla. Meeskond on viimastes mängudes täitsa sümpaatselt tegutsenud. Joni Ortio näol on lõpuks postide vahele leitud mees, kes suudab mõne litri ka peatada ning kokku on pandud kolmemänguline punktiseeria. Coyotesil pole Oliver Ekman-Larssonit ning võõrsilt on kirjas kümme järjestikust kaotust. Calgarys on viimasest üheksast visiidist kaotatud kaheksa.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid