Babcock kiidab noori, laidab veterane

Kui vahepeal oli Toronto Maple Leafs Mike Babcocki juhendamisel tegemas suuri edusamme, siis nüüd ollakse pealtnäha ikkagi alguspunktis tagasi. Meeskonna peatreener polnud hooajaeelsetes mängudes veteranidega rahul ja pärast eilset väljendas ta uuesti oma pahameelt.

(foto: letsgoleafs.com)
Leafs lasi läinud ööl valusalt Buffalo Sabresi vastu viimasel kolmandikul käest 3-1 eduseisu. Jack Eichel tegi vahe minimaalseks pärast seda, kui Matt Moulsonil värava ees rahulikult pesitseda lasti.


Viigivärava puhul läks Evander Kane üksi ründetsooni näiliselt lootusetut heitlust pidama, ent Morgan Rielly kinkis lohaka sööduga litri ära ja edasi käis kõik lihtsalt nagu üks-kaks-kolm.


Babcock ütles pärast mängu: "Täna ei teinud vigu meie lapsed. Nendega said hakkama kaks kutti, kellele me tohutult toetume."

"Lastele" jagus ka kiidusõnu.

"Kõik meeskonnad on tema peale igal õhtul pahased, see meeldib mulle väga," ütles Babcock kahe värava kõrvale karjääri viiendast mängust esimese söödupunkti korjanud Nikita Sošnikovi kohta.

Isuka prügikoristajana oma viiendas mängus esimese väravani jõudnud Zach Hyman on meeskonna peatreenerile enda mootori poolest silma jäänud. "Ta on väga hea mängija, ei lõpeta kunagi töötamist," ütles Babcock.

Kommentaarid