Ennustusvihjed 14/03/16

Nädalavahetusel sai korralikult näppe kõrvetatud. Laupäeval algas kõik kenasti, kui esimesest neljast valikust kolm võitsid, aga kolmest hilisest mängust ei lisandunud enam midagi. Ent uuel nädalal uue hooga. Igale langusele järgneb tõus ja nii edasi.

(foto: Robert Mayer/USA TODAY Sports)
New York Islanders vs Florida Panthers - Panthers võit @ 2.18, 3 ühikut

Saarlastele ei peaks see kohtumine väga korda minema. Homme võõrustatakse pingviine ning see on playoffide heitluses palju olulisem kohtumine. Panthersi motivatsioonis võib ka kahelda, kuna homme ollakse Montrealis, aga Islanders on sel hooajal Atlandi divisjoni vastu võitnud ainult viis matši ja kui nii head koefitsienti pakutakse, siis võib ju proovida.

Chicago Blackhawks vs Los Angeles Kings - Blackhawks võit @ 1.85, 3 ühikut

Blackhawksi jaoks lõppes eelmine nädal kahe valusa kaotusega oma divisjonirivaalidele. Kogu hooaja jooksul on aga olnud ainult üks kolmemänguline kaotuste jada. Kings on kodus domineeriv, aga võõrsil pole viimasel ajal eriti üldse midagi õnnestunud - viiest mängust neli kaotust. Lisaks on Chicagos põhihooaja käigus viimasest 14-st võidetud vaid kolm.

Calgary Flames vs St. Louis Blues - Flames võit @ 2.40, 3 ühikut

Blues on järjepanu mänginud ja ka alistanud Blackhawksi, Ducksi ja Starsi - kõik oma suurimad rivaalid. Nüüd on kuue päeva jooksul kavas neljas mäng ning pärast nii karmi kalendrit ei tohiks see üldse kerge olla ja võiks ju endale isegi vaba päeva lubada. Flames on võitnud ainult kaks oma viimasest 11-st mängust, aga Joni Ortio on väravas täitsa hästi hakkama saanud ja võiduvõimalused peaksid olema suuremad kui koefitsient näitab.

Edmonton Oilers vs Nashville Predators - Predators võit @ 1.69, 3 ühikut

Predators on kaotanud kaks järjest, aga Pekka Rinnel on karjääri jooksul Oilersi vastu asjad alati hästi õnnestunud ja selle toel on meeskond saanud omavahelistest kohtumisest viis järjestikust võitu. Kodumeeskonnal alustab postide vahel Laurent Brossoit, kes pole seni võitnud mitte ühtegi oma karjääri kolmest mängust.

Anaheim Ducks vs New Jersey Devils - Ducks -1 @ 1.87, 3 ühikut

Mis kehvasti, see uuesti. Devilsi eelmises matšis sai samuti nende vähemalt kaheväravalisele kaotusele panustatud, aga üllatati võiduga LA-s. Samuti üllatati eelmisel nädalal võiduga San Joses. Kaua võib üllatada? Ducks on pärast oma rekordilist võiduseeriat kaotanud kolm järjest ja võiks olla indu täis, et see halb seeria lõpetada.

Vancouver Canucks vs Winnipeg Jets - Canucks võit @ 1.90, 3 ühikut

Lõbus fakt: Jets/Atlanta Trashers on läbi ajaloo Canucksi alistanud vaid ühes mängus. Willie Desjardins'i meeskond on viimastes mängudes täitsa korralik olnud ja võitnud neljast kolm. Kena seeria võiks jätkuda meeskonna arvelt, kes kahe kuu jooksul vaid korra järjestikused mängud võitnud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid