Rod Brind'Amour annaks Selke trofee Jordan Staalile

Carolina Hurricanes on tänavu olnud üks üllatusmeeskondadest ja seda isegi nii, et satsis pole mitte ühtegi selgelt silmapaistvat mängijat. Kogu meeskond teeb ühtlaselt head tööd. Abitreener Rod Brind'Amour on aga välja toonud Jordan Staali nime, öeldes et Selke trofee peaks tänavu just temale minema.

(foto: James Guillory/USA TODAY Sports)
Brind'Amour võitis omal ajal hooaja parimale kaitseoskuseid näitavale ründajale jagatava Selke trofee kaks korda ehk tegu peaks olema mehega, kes teab täpselt, mida selle võitmiseks teha tuleb.

Staali numbrid pole väga suure vau-faktoriga (17 väravat, 40 punkti, +5 näitaja), kuid Brind'Amour soovitab nendest kaugemale vaadata.

"Ta mängib igal õhtul vastasmeeskonna parimate mängijate vastu. Vaadake nende tulemused üle, nad on harva millegagi hakkama saanud või on nende mõju väikseks jäänud," ütles 646 põhihooaja mängus Hurricanesi särgi selga tõmmanud ründaja sel nädalal. "Miks see nii on? Igal pool mujal mängides kuhjavad nad punkte kokku, aga kui nad mängivad meiega, siis seda ei juhtu. Ma paneksin tema nime ühte ritta nende kuttidega, kellega seoses sellest auhinnast räägitakse. Kui meile pöörataks rohkem tähelepanu, siis saaks tema ka seda kindlasti rohkem."

Hurricanesi ridades on endine Selke trofee võitja ka peamänedžer Ron Francis.

Viimase nelja hooaja jooksul on Selke kolm korda rännanud Boston Bruinsi Patrice Bergeronile.

Kommentaarid