Jonathan Drouin jäi taas koju istuma

Kuu alguses oma klubiga segaseid suhteid klaarima asunud Jonathan Drouin on sel nädalal omadega uuesti plindrisse sattunud. 20-aastane mängumees ei jõudnud teisipäeval Tampa Bay Lightningu AHL-i meeskonna koosolekule ja seetõttu jäi ta läinudöisest mängust eemale.

(foto. tsn.ca)
Drouinil olevat äratuskellaga probleem olnud ja erinevalt eelnenud draamast see endaga tõsisemaid tagajärgi kaasa ei too.

Klubi abimänedžer Julien BriseBois ütles, et Drouin on üldiselt korralikult käitunud ja eilne kohtumine jääb ainsaks, millest ta puudub. Kui muidugi uuesti kella probleeme ei esine ja nagu tänavuse hooaja alguses selgus, siis pole nende eest kaitstud ka kõige suuremad staarid.

Esmaspäeval sünnipäeva tähistav Drouin on AHL-is olnud suurepärases hoos. Sel kuul on kuue mänguga kirjas viis väravat ja kuus punkti.

Eelmisel nädalal pidas Lightningu peamänedžer Steve Yzerman "väga reaalseks" seda, et noor ründaja tuuakse hooaja lõpus veel NHL-i tagasi.

Yzerman ütles: "Tema algne AHL-i saatmine ei olnud meeskonnast alandamine. Selle eesmärgiks oli anda talle pärast vigastust mängupraktikat. Plaan oli saata ta sinna mängima selleks, et tuua ta hiljem tagasi. Seega, kui see on praeguses olukorras meeskonna jaoks kasulik samm, siis kutsustakse ta tagasi. See on väga reaalne."

Drouin võiks olla kõvaks täienduseks Lightningu ülekaalu meeskonnale. Vastaste karistuste ära kasutamine on kogu hooaja jooksul probleemiks olnud ja ülekaalu efektiivsuse osas on nüüdseks meeskond 16.5%-ga kukkunud liiga halvimate sekka.

Kommentaarid