Ennustusvihjed 27/03/16

Eile õnnestus vägevale laineharjale sattuda ja lõpuks läks kümnest valikust mööda ainult üks. Viimase kümne päeva jooksul nüüd vaid üks miinusega lõppenud. Selle perioodi jooksul on kogunenud plussi üle 41 ühiku. Loodetavasti hea hoog säilib kuni hooaja lõpuni.

(foto: USATSI)
New York Rangers vs Pittsburgh Penguins - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.77, 3 ühikut

Tegu meeskondadega, kes mõlemad heal päeval suutelised isegi üksi viis täis saama. Sellega saadi ka eile hakkama. Rangers on hooaja lõikes skoorinud 2.85 väravat ning Penguins on 2.81'ga otse sabas. Alles paar nädalat tagasi kohtuti samuti Madison Square Gardenis ja siis oli 8 väravat.

Vancouver Canucks vs Chicago Blackhawks - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.92, 3 ühikut

Canucksit võib vist pidada hetkel liiga halvimaks meeskonnaks. Seitse kohtumist on järjest kaotatud ja viimase viie jooksul on tervelt neli korda isegi nulli peale jäädud. Karikakaitsja hoog pole muidugi kõike parem (vaid kaks võitu viimasest kaheksast), aga selle praeguse Canucksi peaks ka halval päeval alistama. Willie Desjardins'i meeskonna viimasest 16-st kaotusest on 15 tulnud normaalajaga, seega eeldatavasti saavad külalised võidu 60 minutiga kätte.

Carolina Hurricanes vs New Jersey Devils - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 2.10, 3 ühikut

Meeskonnad on praktiliselt samas olukorras. Devilsil on vaid üks punkt rohkem ning vähemalt teoreetilised playoffide lootused on veel mõlemal olemas. Selleks aga peab hooaja võiduseeriaga lõpetama. Ja mis võite toob? Loomulikult see, et skoorid vastasest rohkem väravaid. Kaotada pole kummalgi midagi, seega võiksid kaks tagasihoidlike ründenäitajatega meeskonda siiski pakkuda meeldejääva kohtumise. Hurricanesi viimasest 13-st mängust on 11 lõppenud vähemalt viie väravaga. Devils sel kuul ka ise mõnel korral üksi viis tükki ära paugutanud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid