Ryan Johansen sooviks endiselt Blue Jacketsi mängija olla

Täna ootab meid ees senise hooaja kõige põnevam mängude õhtu. Vaba päev on antud vaid kahele meeskonnale ning panused on kõrged. Florida osariigi naabrite jagada on Atlandi divisjoni esikoht, Minnesota Wild ja Colorado Avalanche heitlevad omavahel läänekonverentsi viimase playoffide koha nimel ning Nashville Predators ja Columbus Blue Jackets lähevad esimest korda pärast tänavuse hooaja suurimat tehingut omavahel kokku. Enne seda on Ryan Johansen tunnistanud, et sooviks endiselt Blue Jacketsis mängida.

(foto: Getty Images)
Johansen on enne kohtumist öelnud: "Soovin, et oleksin endiselt üks Blue Jacket. Soovin, et me poleks alustanud hooaega kaheksa kaotusega. Soovin, et oleksime playoffides. Soovin, et meil oleks suurepärane aasta. Soovin, et oleksime kõik endiselt koos. Aga selline on professionaalne sport. Selliseid asju juhtub ja kui meeskond on raskustes, siis tulevad vahetustehingud. Võimalik, et ma ei uskunud seda, et see saan mina olema, aga nii ikkagi läks. Mulle meeldis üle kõige olla üks Blue Jacket."

Samas lisas 23-aastane ründaja, et nüüd meeldib talle muidugi olla üks Nashville Predator, kiites suurepäraseid meeskonnakaaslaseid ja organisatsiooni tervikuna.

Kahe klubi vahel peab ta suurimaks erinevuseks hooaja eesmärki ja ootuste taset. "Columbuses pakkunuks rahulolu lihtsalt playoffidesse jõudmine. Siin on nad põhimõtteliselt igal aastal playoffides olnud ja see on hakanud meeskonnale mõjuma, et avaringist või teisest ringist edasi ei pääseta. Soovime minna kaugele. Tahame võita karika," selgitas Johansen.

Uue meeskonna särgis on Johansen seni 35 mängu jooksul jõudnud seitsme värava ja 25 punktini. Tema eest Columbusesse saadetud Seth Jonesil on 33 matšiga kirjas kaks kolli ja 17 punkti.

Kommentaarid