Daniel Sedin kritiseeris meeskonnakaaslaseid

Vancouver Canucksil on lõppenud nädalavahetusest selja taga hooaja piinlikuim esitus. Kodus lasti St. Louis Bluesile 0-3 kaotatud mängus endale 50 pealeviset. Pärast seda oli Daniel Sedinil mõnedele meeskonnakaaslastele nii mõndagi kurjustavat öelda.

(foto: expressen.se)
Pärast mullust playoffides käimist võib tänavust Canucksi hooaega lugeda lati alt läbi jooksmiseks ning Sedini hinnangul on selle taga üks konkreetne põhjus.

"Mulle valmistab ainsana muret pingutus," ütles rootslane pärast Bluesile kaotatud mängu. "Osade kuttid pingutus pole piisavalt tasemel. See ei ole piisavalt hea. Usun, et nad teavad ise ka seda, kellest jutt. Ma arvan, et see on piinlik, kui sa igal õhtul piisavalt ei pinguta. Vahetus vahetuse järel, mäng mängu järel peab see nii olema, muidu lõppeb asi nii nagu täna."

Sedini sõnul on seis olnud sama kogu hooaja vältel: "See on enamus õhtutel olnud probleemiks. Alguses me võitsime mõned mängud, kuna meil oli piisavalt võitlevaid vendi. Peab õppima üks ühe vastu lahinguid võitma. Üritame seda hetkel, aga see ei õnnestu. See on suureks erinevuseks."

Canucks sai ise laupäeval Bluesi väravale 19 pealeviset. Neist seitse tulid just Sedini poolt.

Kommentaarid