Ennustusvihjed 17/03/16

Ilm läheb jälle külmemaks ja päris jahedaks on taas kujunenud ka panustamise vorm. Autsaiderid muudkui mürgeldavad ning mõni mäng on veel eriti ebaloogilise tulemusega lõppenud. Teisipäeval õnnestus enamus valikute puhul pika ninaga jääda.

(foto: nhl.nbcsports.com)
Columbus Blue Jackets vs Detroit Red Wings - Red Wings üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Tahaks uskuda, et Red Wings suudab Flyersi kinda viskamisele vastata, kuid väravas on Jimmy Howard ning meeskonna viimase aja mänguvorm pole väga julgustav. Ent väravateni jõudmine peaks olema üsna kerge. Sergei Bobrovski pole pärast vigastuspausi üldse heas hoos olnud, kaotades kõik stardid. Kõigis mängudes on meeskond lasknud ka vähemalt kolm kolli. Red Wings viimases viies neljal korral jõudnud vähemalt kolme väravani. Nende seas ka nädalatagune Columbuses käik.

Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes - Penguins normaalajaga võit @ 1.80, 3 ühikut

Pingviinid peaksid samuti Flyersi vägitegude peale hakkamist täis olema. Kodus on pärast aastavahetust suurepäraselt esinetud ja võidud enamjaolt saadud ka 60 minutiga. Hurricanes on sel kuul hirmsasti lisaaega armastanud ja Penguinsi vastu on see ka tänavu kahel korral välja pigistatud, kuid viimane Pittsburghi külastus lõppes selge 0-5 lüüasaamisega.

New Jersey Devils vs Minnesota Wild - Wild võit @ 1.66, 3 ühikut

Devils on tagasi lääneranniku ringreisilt ning idakonverentsi satsidel on sellest taastumine alati raske - lennuväsimus, ajavahe ja nii edasi. Wild kaotanud viimasest neljast kolme, aga meeskonna võõrsilmängude tulemused on silmapaistvad - viimasest üheksast kuus võitu.

Toronto Maple Leafs vs Florida Panthers - Panthers võit @ 1.65, 3 ühikut

Leafs loodab jõuda alles hooaja kolmanda kolmemängulise võiduseeriani, aga see võiks siiski jääda mõneks teiseks korraks. Panthers on võitnud kuus viimasest seitsmest omavahelisest mängust ja jättis väga hea mulje, kui teisipäeval Montrealist suur võit saadi.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid