Ennustusvihjed 09/03/16

Eilseks saagiks jäi kolm võitu ja valusad kaotused. Tipphetkedeks buzzer beater ja õnnetu olukord, kus Stars ootamatult keset mängu vähemusse jäi, kui ühel kaitsjal kepp puruks läks. Nende tõttu jäi kasumiseeria kahjuks kahe õhtu peal pidama.

(foto: Getty Images)
Calgary Flames vs Nashville Predators - alla 5.5 värava @ 1.90, 3 ühikut

Selle matšiga seoses meenub eelmine omavaheline kohtumine, kui Predators oli samas olukorras - tuli mängida teist õhtut järjest. Meeskond on sellistes situatsioonides tänavu keskmiselt skoorinud alla kahe värava. Toona selleks võiduks piisas, kui matš lõppes 2-1 skooriga. 2-1 oli lõpptulemuseks ka hooaja esimeses omavahelises vastasseisus. Flames muidugi ei suuda litrit oma puurist eemal hoida, aga loodetavasti ei lähe külalised liiga pööraseks.

Toronto Maple Leafs vs New York Islanders - alla 5.5 värava @ 1.80, 3 ühikut

Islanders pani alles nädalavahetusel Rangersile ainuüksi avakolmandikuga neli tükki ja võib seda kindlasti ka siin teha, aga kas sellest ollakse väga huvitatud? Nelja päeva jooksul kolmas mäng ja mahlad usutavasti miinimumi peal. Leafs ei suuda stabiilselt skoorida, aga ei lase endale ka väga sauna kütta. Eelmine mäng Sabresiga on viimase kaheksa jooksul ainus, kus üle viie värava olnud.

St. Louis Blues vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 2.00, 3 ühikut

Siin peaks olema klassikaline "meeskond tagasi edukalt välisturneelt, liigne rahulolu, fookus mujal (oli ju sel nädalal ka naistepäev)"-juhtum. Blues on kaotanud kõik viimased neli esimest kodumängu, mis järgnenud vähemalt nädalasele välisturneele. Blackhawks on kindlalt võitnud viimased kaks omavahelist matši ja pidanuks tegelikult võitma ka hooaja esimese vastasseisu, aga seal sai hokijumal hakkama paraja veidrusega, kui 5-2 avakolmandiku edu kodus mänginud karikakaitsjale võitu ei toonud.

Colorado Avalanche vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 1.68, 3 ühikut

Rekordiline võiduseeria on läbi, aga Ducks jahib siiski rekordit veel edasi võõrsilmängude osas. Siin on soolas seitsmes võit, mis oleks klubi rekordi kordus. Motivatsiooni peaks nagu jaguma, kuigi eks meeskond ole viimase aja pöörase seeriaga mõne vaba päeva ka ära teeninud. Viimati kaotati järjestikused mängud vahetult enne jõule, seega võiks pidada päris tõenäoliseks seda, et võidurada leitakse uuesti üles.

Los Angeles Kings vs Washington Capitals - Kings võit @ 1.79, 3 ühikut

Kaks mängu järjest on saadud Capitalsi vastu panustatud ning mõlemal korral on liiga liider pärast normaalaega võidu välja pigistatud. Nüüd võiks ju õnne olla. Kolm on ikkagi kohtu seadus. Kings on kodus viimasest kuuest kaotanud vaid ühe ja saab nüüd Capitalsi vastu koduse võiduseeria kasvatada kuue peale. Kokku on Kings viimasest kümnest omavahelisest matšist võinud kaheksa.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid