Ennustusvihjed 04/03/16

Neljapäev tahtis vägisi nutuseks kiskuda, kui mitmed välja valitud meeskonnad kaotusseisu jäid ja Pittsburghis ei tahtnud kuidagi väravaid tulla, aga lõpuks tuli üheksast valikust vaid kaks kaotust. Peaaegu oleks ka ühega pääsenud aga Devils loomulikult leidis jälle väravad üles siis, kui seda vaja polnud.

(foto: dailyherald.com)
Dallas Stars vs New Jersey Devils - Stars normaalajaga võit @ 1.75, 3 ühikut

Hooaaja esimesed kolm valikut, kus Devils üheks osapooleks oli, sai täpp pandud, aga pärast seda pole üldse nendega seoses õnne olnud. Kuid äkki siin see muutub. Stars on olnud kehvas hoos, aga saab vastu meeskonna, kes nelja õhtu jooksul kolmandat korda jääl. Oma tempoka mänguga võiks väsinud jalgadest kasu lõigata. Devils on järjestikustest võõrsilmängudest uuel aastal saanud punktid kirja vaid korra. Hooaja esimene omavaheline vastasseis lõppes Devilsi lisaajavõiduga ning tundub loogiline, et tugevam saab revanši.

Washington Capitals vs New York Rangers - Capitals normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Rangers jäi eile pingiinidele päris pahasti alla ning kaotas ka Henrik Lundqvisti. Capitals sai oma eelmisest mängust üsna läbi häda võidu kätte, aga võimalik, et esitus oli hädine just seetõttu, et pilgud olid tänasele suunatud. Tegu viimase kodumänguga enne neljast kohtumisest koosnevat välisturneed ja indu peaks meeskonnal jaguma. Alles mõned nädalad tagasi saadi kodus Rangersist jagu 5-2 ning see on üks kolmest võidust, mis tänavustest omavahelistest mängudest endale haaratud.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid